Ne yaptın Gomez!

Ne yaptın Gomez!

SPOR Haberleri

12'de Tolga'nın elle başlattığı atakta Sosa'nın asistinde Gomez topu ağlara yolladı. 17'de Biseswar skoru 1-1'e getirse de son sözü 41'de frikikten Arjantinli söyledi.

Galatasaray kazanıp sırasını savdıktan sonra dün de sıra Beşiktaş’taydı. 
1-2 haftadır Ersan’ın yokluğuna alışan siyah-beyazlılarda bu hafta da Oğuzhan ve Quaresma gibi eksikler vardı ama Beşiktaş, en azından skor olarak, bu isimlerin yokluğunu hissetmedi Kayseri’de. 2-1 kazanan Beşiktaş da Galatasaray gibi derbi öncesi kayıp yapmadı.
Kartal golü erken buldu. 12’de Tolga uzun oynadı, Sosa, Mario Gomez’i gördü, Alman yıldız da önce kaleci Kayacan’ı sonra da Zeki Yavru’yu yatırıp boş ağları buldu.

NE YAPTIN GOMEZ!
Beşiktaş golü erken attığı gibi erken de yedi. 17’de kornerden ceza sahası dışına seken topa Deniz kötü vurdu ama İsmail ofsaytı bozunca bomboş durumdaki Biseswar şık bir vuruşla skoru dengeledi.
İlk golün asistini yapan Sosa 41’de şahane bir gol attı. Sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta orta yapmak yerine kaleyi deneyen Arjantinli, Kayacan’ı çaresiz bıraktı. 52’de Mario Gomez’in karşı karşıya pozisyonda vurup gol atmak yerine neden Sosa’ya pas verdiğini kimse anlayamazken kalan dakikalarda da başka gol gelmedi ve Beşiktaş haftayı kayıpsız kapattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...