Fenerbahçe zirveyi kaptırdı

Düzenleyen:
Fenerbahçe zirveyi kaptırdı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasına lider giren Fenerbahçe, Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor'la karşılaştı. Geçen hafta Trabzon'u yenerek liderliğe yükselen sarı-lacivertliler, Gaziantepspor'la 2-2 berabere kaldı ve zirveyi Beşiktaş'a devretti.

İLK YARIDA KABUS GÖRDÜ

Fenerbahçe, mutlak favori olarak çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında kabus gördü. Aboubacar Camara'nın erken gelen golüyle yenik duruma düşen sarı-lacivertlilerde, Hasan Ali Kaldırım ilk yarının sonlarında gördüğü direkt kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

90+4'TE DİREKTEN DÖNDÜ

İkinci yarıda gol düellosu yaşandı. Fenerbahçe 49'da Gökhan Gönül'ün müthiş füzesiyle beraberliği yakaladı. Bu golden 5 dakika sonra Muhammet Demir penaltıdan Gaziantepspor'u yeniden öne geçirdi. Maça 10 kişi devam eden ve 2 kez yenik duruma düşen sarı-laciverliler pes etmedi ve 65. dakikada Alper Potuk'la maçta bir kez daha beraberliği yakaladı. Fenerbahçe'de 90+4'de Fernandao'nun şutu direkten döndü.

GAZİANTEPSPOR-FENERBAHÇE 2-2

 

STAT: Kamil Ocak            

HAKEM: Serkan Tokat
YAYIN: Lig TV

Gaziantepspor:  Karcemarskas, Marcal, Elyasa, Arokoyo, Barış Yardımcı, Erdem Şen, Larsson, Camara , Mustafa Durak, Chibuike, Muhammet
Teknik direktör: Mutlu Topçu

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Diego, Nani, Fernandao
Teknik Direktör: Vitor Pereira

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...