Maçın favorisi yok

Düzenleyen:
Maçın favorisi yok

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın çalıştırıcısı, "Buraya kadar gelmişiz, buradan bırakmayız. Bizde teslim olmak yok" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Sporting'in teknik oyunculardan kurulu, güçlü bir takım olduğuna vurgu yapan Şenol hoca, "Biz de güçlüyüz. Bu maçın favorisi yok. İlk maçta da öyleydi. Grupta her takımın çıkma şansı var. Beklentimiz kazanmak ama olmazsa bir puan da bize yetiyor" şeklinde konuştu. "Biz de onlar da liglerimizde lideriz" diyen Güneş, "Umarım bizim düşündüğümüz gibi olur ve maçı kazanırız. Sporting maçında elimizdeki en iyi oyuncularla sahaya çıkacağız. Sonraki maçları düşünmüyoruz. Buraya kadar gelmişiz, kazanmak için gayretimiz olmuş. Bu işi bırakmamız mümkün değil. Bizde teslim olmak yok" derken, transfer dedikodularıyla ilgili olarak da, "Gereksiz iddialar. Geyik muhabbeti yapmak istemiyorum. Quaresma'dan memnunuz. Her oyuncuya teklif olabilir. Bize bir teklif gelmedi" açıklaması yaptı. 
Sosa: Yolumuz uzun
Güneş'le birlikte basın toplantısına katılan Jose Sosa ise, "Buraya daha rahat bir durumda gelmek isterdik. Zor bir maç olacak ama istediğimizi almak için elimizden geleni yapacağız. Daha önümüzde uzun bir yol var. Yarıştığımız bütün kulvarlarda gidebildiğimiz son noktaya kadar gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 
>Hüseyin EROĞUL

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...