Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de kriz!

Fenerbahçe'de kriz!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Celtic maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde taktik ağırlıklı bir program uyguladı.

İskoç rakibini yenerek gruptan çıkmak isteyen Fenerbahçe’de, sakat ve cezalıların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Sarı kart cezalıları olan Kjaer ve Nani kritik maçta forma giyemeyecek. Tedavilerine devam edilen futbolculardan Van Persie karşılaşmada görev yapamayacak, Volkan Şen’in ise oynamasının zor olduğu bildirildi. 

İkili dün akşamki antrenmanda takımdan ayrı çalıştı. Pereira’nın, Gaziantepspor deplasmanında da görev yapamayan Van Persie’yi riske etmek istemediği öğrenildi. Nani ve Volkan Şen’in yokluğunda özellikle kanatlarda sıkıntı yaşayan Pereira’nın elinde Markovic ve Alper dışında çizgi oyuncusu kalmadı. Yedek kulübesi bir hayli zayıflayan Portekizli hocanın oyun içinde hamle yapma şansı da çok azaldı.
 
Van Persie’nin sakatlığı nedeniyle Fernandao dışında elinde golcüsü olmayan Pereira ilk kez bu kadar dar bir kadroyla sahaya çıkacak. F.Bahçe bu sebeple erken bir gol bularak rahatlamak istiyor. Pereira erken öne geçmeleri halinde grupta iddiası bulunmayan Celtic’in direncinin kırılacağını düşünüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...