Kaleci yok ki

Kaleci yok ki

SPOR Haberleri

Yediği iki hatalı golle Lizbon'da Beşiktaş'ı yakan Tolga, Şenol Güneş'i de çıldırttı! Güneş'in ekrana yansıyan görüntülerinde "dudak okuma" yöntemi kullanılarak, "Kaleci yok ki" dediği ileri sürüldü

Grup lideri olarak gittiği Lizbon'da Sporting Lizbon'a 3-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda eden Beşiktaş'ta fatura kaleci Tolga'ya kesildi. Tecrübeli file bekçisinin ilk iki golde yaptığı hatalar, ne yazık ki acı sonu hazırladı... Siyah-beyazlı taraftarlar, "Bu kaleci ile lig de bitmez" diyerek yönetimden yeni bir kaleci istedi. Tolga, maçı ve turu kaybettiren hataları ile teknik direktör Şenol Güneş'i de çıldırttı! Mücadelede durum 3-1'ken görüntüsü ekrana gelen Güneş'in, Tolga'yı hedef alarak "Kaleci yok ki" dediği ileri sürüldü. Güneş'in, dudak okuma yöntemi kullanılarak kullandığı ileri sürülen bu sözleri, sosyal medyayı salladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...