Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ManU'ya bir darbe daha!

Düzenleyen:
ManU'ya bir darbe daha!

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'a deplasmanda 3-2 yenilerek turnuvaya veda eden Manchester United, Premier Lig'de geçen hafta Chelsea’yi deviren Bournemouth’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu.

İngiltere Premier Ligi’nde Manchester United, Bournemouth deplasmanında 2-1 mağlup olarak bu sezon üçüncü yenilgisini aldı.

Geçen hafta Chelsea deplasmanında 1-0 kazanan ligin yeni ekibi Bournemouth, ikinci dakikada öne geçti. Junior Stanislas’ın sol taraftan kullandığı korner atışında top direğe çarpıp direkt olarak ağlara gönderdi.

24’te Memphis Depay’ın kaleci Boruc’dan dönen vuruşunu tamamlayan Marouane Fellaini skora dengeyi getirdi.

54’te Matt Ritchie’nin kulllandığı korner atışında Norveçli oyuncu Joshua King topu ağlara göndererek Bournemouth’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı.

Bu sonuçla ilk 14 haftada elde ettiği iki galibiyete son iki maçında ulaşan Bournemouth puanını 16’ya yükselterek düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Manchester United ise 29 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...