Pereira şikayetçi: Kadromuz dar

Pereira şikayetçi: Kadromuz dar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, ''Kulübeye baktığımda sadece Van Persie ve Diego vardı'' diyerek kadrosunun dar olduğunu söyledi.

Vitor Pereira, kazandıkları Medipol Başakşehir maçının ardından elindeki kadronun dar olduğunu söyledi.

KULÜBEYE BAKTIM ADAM BULAMADIM
Portekizli çalıştırıcı "Taraftarların bilmeleri gereken bir nokta daha var. Bu rakip 7 günde bir maç yapıyor, biz ise Celtic'ten 3 gün sonra yine oynadık. İstediğimiz baskıyı gösteremedik, bu zor oldu. Üst üste maçlar zor oluyor ve bu anlarda itici gücümüz olmalarını istiyoruz. Yorgun anlarda onlara ihtiyacımız var. Bir şey daha var, kulübeye baktım, ofansif anlamda kim var diye, Diego ve Van Persie vardı. Diğerleri savunmacıydı. Buna bakarlarsa mentaliteyi anlarla diye düşünüyorum. Alper sakatlanınca ofansif seçeneklerimiz azaldı. Oyuna Markovic girdi ve bu kadar uzun oynamaya alışık değildi. Robin ve Diego'da oyuna girince kulübede 3 defans ve 1 kaleci kaldı. Kadromuz 30 kişilik değil, ufak bir kadromuz var ve en iyi şekilde bu kadroyu yönetmeye çalışıyoruz. Ozan antremanlarda daha baskılıydı ve rakibi baskı altına alacağımızı düşündüğüm için onu oynattım. Diego'ya bir ceza vermedim" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...