Lokomotiv'i eleRus

Lokomotiv'i eleRus

SPOR Haberleri

Kupa 2'de Basel'deki finali hedefleyen Kanarya, 2. Tur'da dişine göre rakip buldu. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın grubunu lider bitiren Lokomotiv'i çekti

Avrupa Kupaları'nda yoluna dolu dizgin devam eden sarı-lacivertliler dün kura heyecanı yaşadı. Galatasaray ile birlikte Türkiye'yi 2 numaralı kupada temsil eden Kanarya güçlü rakipler arasında nispeten en iyi takımlardan birini çekti. F.Bahçe'nin rakibi Lokomotiv Moskova oldu. Sarı-lacivertliler ilk maçını 16 Şubat 2016'da evinde oynayacak, rövanş 25 Şubat'da Lokomotiv'in sahasında olacak. Lokomotiv bizim için 'kapalı kutu' değil. Rus temsilcisi, Beşiktaş'ın grubunu lider bitirerek kuraya seri başı girmişti. 

Niasse ve Fernandes 
Lokomotiv Moskova, Beşiktaş ile oynadığı iki grup maçını da 1-1 beraberlik tamamlamıştı. Kırmızı-yeşilli ekipte Akhisar Bld'den tanıdığımız Oumar Niasse ve eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes forma giyiyor. Niasse, F.Bahçe'ye karşı 2 maçta forma giydi gol atamadı. Fernandes, Kanarya'ya karşı 5 maçta mücadele verdi. Gol atamadı, asist yapamadı, sadece 1 sarı kart gördü. Avrupa'da final isteyen F.Bahçe kuradan memnun, Lokomotiv cephesi ise endişeli.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...