Guardiola, Bayern'le masaya oturmuyor!

Guardiola, Bayern'le masaya oturmuyor!

SPOR Haberleri

Katalan teknik adam hayatında yeni bir sayfa açmak istediğini belirterek Bayern Münih'le anlaşma yenilemeyeceğini duyurdu.

Geldiği 2013 yılından beri takımıyla yaşadığı idari sorunların yanı sıra takım içi iletişiminde bozulduğunu açıklayan Pep Guardiola; kendi futbol felsefesinin, takımın kimliği ile örtüşmediğinin de altını çizdi.
Guardiola, sezon sonunda Münih'ten ayrılmakta kararlı ancak takımdan ayrılışının kırmızı-beyazlıları ve kendisini kötü etkilemesinden korkuyor. Katalan teknik adam, 2012'de Barcelona'dan ayrıldığında bu kadar gergin bir hava yoktu; Bayern'i yönetmek konusunda gayet kararlıydı. Şimdi ise Bavyera ekibinin başında kalmamak konusunda gayet kararlı.
Öte yandan, şampiyon ekip Guardiola'nın takımın başında kalması konusunda ısrarcı. Alman basınına göre, teknik adama sezonluk 20 milyon euro'luk teklifte bulunan Bayern Münih yöneticilerinin teklifleri Katalan hocayı ikna edemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...