Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

G.Saray'da rüzgar tersine döndü

G.Saray'da rüzgar tersine döndü

SPOR Haberleri

Tepkiler, Hamzaoğlu'nu gönderen ve büyük hatalara imza atmakla suçlanan başkan Özbek'e dönerken taraftarlar yönetimin istifasını bekler hale geldi

Geçen sezonun 3 kupalı, 4 yıldızlı Galatasaray'ı bu sezon tam anlamıyla büyük bir kabus yaşıyor. Sezon başından beri bir türlü toparlanamayan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş yenilgisi ile iyice dağılmış durumda... Taraftar son maçlarda sürekli yönetimi istifaya davet ederken, derbinin kaybedilmesinin ardından protestonun dozunu artırarak Florya'yı bastı. Yönetim ve futbolcuları protesto eden taraftar grubuna polisler biber gazı ile müdahale etti. 

ŞAMPİYONLUKTAN UZAKLAŞTI 
Beşiktaş karşısında varlık gösteremeyen ve sahayı boynu bükük terk eden sarı-kırmızılı ekip, bu sezon Spor Toto Süper Lig'in 15 haftası geride kalırken 4. sırada ve lider Beşiktaş'ın 9 puan gerisinde bulunuyor. Geçen sezonun tamamında 5 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak toplamda 25 puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon daha devre arası gelmeden 5 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 19 puan kaybetti. Cimbom, lider Beşiktaş'ın 9, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 8, üçüncü sıradaki Akhisar Belediyespor'un 2 puan gerisine düştü. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ELENDİ 
Büyük ümitlerle Şampiyonlar Ligi'ne katılan sarı-kırmızılılar, burada da hüsrana uğradı. Atletico Madrid, Benfica ve Astana takımlarıyla eşleşen Cimbom'da gruptan çıkma hayalleri de kısa sürdü. Grupta sadece evinde Benfica'yı yenebilen sarı-kırmızılı ekip, bunun yanı sıra 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak zar zor Avrupa Ligi'ne kalabildi. 

HAMZAOĞLU'NU ARAR HALE GELDİ 
2014-15 sezonuna Prandelli yönetiminde başlayan ancak kötü gidişat nedeniyle görevine son vererek yerine Hamza Hamzaoğlu'nu getiren sarı-kırmızılı ekip sezon sonunda mutlu sona ulaşmıştı. Ancak yeni sezona iyi başlangıç yapamayan Cimbom, sürpriz bir şekilde geçen sezonki gibi bir değişikliğe gitti. Yönetim, sudan bahanelerle Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli'yi getirdi ancak değişen bir şey olmadı. Geçen sezon Hamza Hamzaoğlu ligdeki ilk 3 maçında 3 galibiyet almıştı. Denizli ise ilk 3 maçında 1 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alabildi. Üstelik takımın ortaya koyduğu futbol da her geçen gün geriye gitmeye başladı. 

PROTESTOLAR DEVAM EDECEK 
Mustafa Denizli'ye geldiği günden bu yana mesafeli yaklaşan taraftarlar, tepkilerini teknik heyet ve futbolculardan yönetime çevirirken sarı-kırmızılılar, şimdi arka arkaya büyük hatalar yapmakla suçlanan başkan Özbek'in istifasını vermesini bekliyor. Taraftarların, Özbek yönetimi istifa edene kadar protestolarına devam edeceği ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...