İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İşte Bursaspor'un yeni teknik direktörü!

SPOR Haberleri  / AA

Bursaspor, teknik direktörünü buldu. Yeşil-Beyazlılar, bir süre önce Galatasaray'daki görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı.

Bursaspor Kulübü, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile 1,5 yıllığına el sıkıştı. Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, görüşmelere dün başladığı Hamzaoğlu ile anlaştı. Kulüp başkanı Recep Bölükbaşı, Hamza Hamzaoğlu ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor'a hayırlı olsun" dedi.

Hamzaoğlu'nun 6. kulübü Bursaspor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'la 1,5 yıllık anlaşmaya varıldığı açıklanan Hamza Hamzaoğlu, teknik direktörlük kariyerinde 6. kulüpte görev yapacak.

Futbola İzmirspor altyapısında başladıktan sonra Galatasaray'a geçen Hamza Hamzaoğlu, İstanbulspor, Siirt Jet-Pa, Alanyaspor, Yozgatspor, Konyaspor'un ardından Beylerbeyi takımında futbolu bıraktı.

Genç teknik adam, bir süre Saffet Susic'in yardımcılığını yapıp, Malatyaspor, Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediyespor ve Galatasaray'ı çalıştırdı.

Teknik direktörlük kariyeri

Hamza Hamzaoğlu, bugüne kadar teknik adam olarak Süper Lig'de 102, 1. Lig'de 74, 2. Lig'de 33, Türkiye Kupası'nda 36, TFF Süper Kupa'da 1 ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5 maç olmak üzere toplam 251 müsabakada görev yaptı.

Teknik direktörlük kariyerinde 251 maçta 117 galibiyet, 57 beraberlik ve 77 yenilgi alan Hamzaoğlu'nun çalıştırdığı takımlar, 378 gol atarken kalelerinde 307 gol gördü.

Galatasaray'a kadar galibiyet yüzdesi 42,21 olan Hamzaoğlu, Galatasaray'da yüzde 63,5'lük oran yakalamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...