Hamza Hamzaoğlu: "Ersel hocayla yola devam etmeyeceğiz"

Düzenleyen:
Hamza Hamzaoğlu: "Ersel hocayla yola devam etmeyeceğiz"

SPOR Haberleri

Bursaspor'un yeni hocası Hamza Hamzaoğlu, ilk duygularını paylaştı. Hamzaoğlu, mevcut hoca Ersel Uzgur ile devam etmeyeceklerini, kendi ekibiyle çalışacağını ifade etti.

Hamza Hamzaoğlu Bursaspor'daki görevine başladı. Özlüce Tesisleri'ne yardımcıları ile birlikte gelen Hamzaoğlu'nu basın mensupları karşıladı.

 İlk açıklamayı Başkan Recep Bölükbaşı yaparak, "Başarıları ortada olan Hamza Hamzaoğlu ile anlaştık. 1.5 yıllık anlaşma yaptık. Bugün takımı ile ilk antrenmana çıkacak ve Cumartesi günü Konyaspor maçında takımın başında olacak. Kendisine başarılar dilerim. Herkese hayırlı olsun, 1 tane Bursaspor'umuz var, Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.
 
HAMZAOĞLU: "ERSEL UZGUR'LA YOLA DEVAM ETMEYECEĞİZ"
 
Bursaspor atkısı takılan Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak hayatın devam ettiğini belirterek; "Üzüntümüz devam ediyor ama işimizi yapmamız da gerekiyor. Sayın Başkan beni aradığında başarabiliriz, yapabiliriz dedi. Ben de inandım, inşallah elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bursaspor'un gücü ortada. Uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Biz de katkı sağlarsak ki o heyecanla geldik. Bizlere inananlara mahçup olmayalım, inşallah güzel şeyler başaracağız. Taraftarın takıma küsmesine gerek yok. Ertuğrul hoca bu camiaya şampiyonluk yaşatmış bir isim ve bize de iyi bir ekip bıraktı. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız." dedi.
 
Hamzaoğlu; Galatasaray'daki yardımcıları ile devam edeceğini ve Ersel Uzgur hoca ile çalışmayacaklarını da ifade etti. Hamzaoğlu, Galatasaray'da Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert ile çalışıyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...