Hak edene forma

Düzenleyen:
Hak edene forma

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da sezon sonuna kadar görevde kalacağı açıklanan tecrübeli hoca, "Kimsenin ismine, kariyerine bakmam. Çalışan ilk 11'e girer" dedi

Sadi Tekelioğlu Trabzonspor'da radikal değişikliklere hazırlanıyor. Sezon sonuna kadar görevde kalacağı açıklanan tecrübeli çalıştırıcı, bu süreç boyunca kadrodaki bütün oyuncularına eşit fırsat tanıyacağını belirtti. Takımın zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Tekelioğlu, "Sıkıntılı zamanlarda eliini taşın altına koyan, daha çok çabalayan, bize daha çok yardımcı olana hak ettiği değeri veririz" dedi. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nın da bu sezon kendileri için özel bir anlamı olacağını ve bu etabı da çok ciddiye almaları gerektiğini söyleyen Tekelioğlu, "Üst sıralardan uzak kaldık.  Türkiye Kupası'nı kazanmak için mücadele deceğiz" dedi.
N'Doye teşekkür etti
Bu arada ilk golünü Türkiye Kupası maçında Nazilli Belediyespor'a atan N'Doye, takım arkadaşları ve teknik heyete teşekkür etti. Kendisine verilen şansa ve desteğe işaret eden deneyimli futbolcu, "Benden beklentileri elbette biliyorum. Sezon başından bu yana gol atamamış olmak üzerimde büyük bir stres oluşturdu. Çünkü burada başarılı olmak, katkı yapmak için varım. Bana sezon başından bu yana en sıkıntı zamanlarımda bile herkes destek oldu. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım. Umarım bundan sonra benim ve takımım için her şey daha iyi olur" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...