Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fernando Muslera arada kaynadı

Fernando Muslera arada kaynadı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı eldiven, en formda dönemlerinden birini yaşasa da bu sezon 15 lig maçında kalesinde 20 gol gördü, sadece 4 karşılaşmada kalesini gole kapatabildi

Hoca değişikliğine giden ve Hamzaoğlu'nun ardından Mustafa Denizli'yi takımın başına getiren Galatasaray'da, değişmeyen tek şey Muslera'nın insanüstü performansı... Her geçen gün biraz daha geriye giden sarı-kırmızılı ekip, özellikle Beşiktaş maçında sahada tam anlamıyla dökülürken, adeta yel değirmenlerine karşı mücadele veren tek isim Uruguaylı eldivendi. Beşikta ş karşısında hiçbir direnç gösteremeyen Galatasaray, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ama Fernando Muslera olmasa maç 5-6'ya kadar gidebilirdi. Başarılı kaleci, kurtarışlarıyla, yaptığı kritik hamlelerle Galatasaray'ın en iyisi olarak görünse de aslında, sarı-kırmızılı takımın kötü performansının da etkisiyle bireysel anlamda en Türkiye'deki en verimsiz sezonunu yaşıyor. 

İlk sezonu en iyisiydi 
Önünde oynayan savunma oyuncularının sürekli değişmesi, takımın defans kurgusunda yaşanan sorunlar başarılı kalecinin gol yeme sayısını artırdı ve Galatasaray'daki 5. sezonunu geçiren Fernando Muslera, bu sezon 15 lig maçında kalesinde 20 gol gördü, sadece 4 lig maçında kalesini gole kapatabildi. Uruguaylı file bekçisi, en iyi 15. hafta performansını 11 golle, Galatasaray'a geldiği ilk sezonunda göstermişti.

URUGUAYLI SÜPER KAHRAMAN 
Muslera, Galatasaray defansının kırılganlığı ve istikrarı yakalayamaması nedeniyle Süper Lig'deki kaleciler arasında Boffin (89) ve Muammer'in (89) ardından en çok şutla (82) karşılaşan isim oldu. Uruguaylı, Aslanlar gibi kalesini korumasına karşın ligde görev almış 47 kaleci içinde en çok gol yiyen 6. eldiven durumunda olmaktan kurtulamadı. Ama taraftar onun adına besteler yazmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...