Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe sözleşmesi biten yıldızlarını kaptırmayacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe sözleşmesi biten yıldızlarını kaptırmayacak

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, şimdiden çok sayıda kulübün yakın takibindeki yıldızlar için kolları sıvadı

Fenerbahçe yerli yıldızlarını elinde tutmaya kararlı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal’a Avrupa’dan teklifler gelmesi üzerine harekete geçen sarı-lacivertliler işi devre arasında bitirmeyi planlıyor. Fenerbahçe’nin omurgasını oluşturan futbolcuların menajerleriyle görüşerek, “Bizimle masaya oturmadan kimseyle görüşmeyin” talimatı veren Başkan Aziz Yıldırım oyunculardan da bu yönde söz aldı. Yıldırım’ın devre arasında üç futbolcuyla da bizzat masaya oturarak sözleşmeleri uzatacağı öğrenildi. Oyuncular da takımdan ayrılmayı düşünmediklerini ve önceliklerinin Fenerbahçe olduğunu belirtti. 
Onlar dünden razı
Gökhan Gönül, her fırsatta, “Ben burada Gökhan Gönül oldum ve futbolu burada bırakarak Fenerbahçeli Gökhan olarak anılmak istiyorum” ifadesiyle tavrını açıkça ortaya koyuyor. Özellikle bu sezon agresif hareketleri nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım’ın dahi tepkisini çeken Caner Erkin’in de “Yönetim göndermediği sürece ayrılmam” dediği biliniyor. Sezon başında Vitor Pereira’yla yaşadığı kriz sonrası ayrılması gündeme gelen Mehmet Topal da maziye sünger çekmiş durumda. Valencia’dan Türkiye’ye çocuğunun vatanında büyümesi için dönen Topal da kapının önüne konmadığı sürece Kadıköy’den ayrılmayı düşünmüyor.     > M.Emin ULUÇ 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...