Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Töre'ye zam geldi

Töre'ye zam geldi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı yönetim, daha önce 12 milyon euro talep ettiği genç yıldız için West Ham'dan 15 milyon euro istedi

Kadrosunu yeni transferle güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, bir yandan da oyuncularına gelen önerileri değerlendiriyor.. Bunlar arasında en çok dikkat çekeni de Gökhan Töre'ye yapılan teklif oldu. Slaven Bilic'in ekibi West Ham, Töre için sezon başında 10 milyon euro'luk teklif sunmuş, Beşiktaş ise 12 milyon euro'da diretmişti. 

Sezon başında Antonio'ya 9 milyon euro veren ancak umduğunu bulamayan Londra temsilcisi, Töre için Beşiktaş'ın sezon başında istediği 12 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Yaklaşık 10 gün önce bizzat İstanbul'a gelen West Ham Asbaşkanı Karren Brady, 12 milyon euro'luk rakamın yazılı olduğu resmi teklifi bizzat görüştüğü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sundu. 

Başkan Orman ise Töre için rakamın 15 milyon euro olduğunu bu rakam üzerinden herhangi bir pazarlık olmayacağını, bunun da son rakam olduğunu söyledi. West Ham'ın Ocak ayında Töre için bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...