Bursa deplasmanda Torku Konya'ya boyun eğdi

Düzenleyen:
Bursa deplasmanda Torku Konya'ya boyun eğdi

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkan yeşil-beyazlılar yine gülemedi. Mağlubiyet serisi 6 maça çıkan Bursaspor’da Dzsudzsak kızardı

Bursaspor’un kötü gişine yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu da çare olamadı. Yeşil-beyazlılar deplasmanda Torku Konyaspor’a 1-0 mağlup olarak üst üste 6. maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Mücadele karşılıklı ataklarla başladı. İlk 20 dakikada her iki ekip de oyunda üstünlük sağlayamadı. Bursaspor, Stoch ve Dzsudzsak’ın şutlarıyla gole yaklaştı. Torku Konyaspor rakibinin 10 dakikalık baskını kırdı ve ilk yarının son bölümlerinde oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Aykut Kocaman’ın öğrencileri aradığı golü 44’te buldu. Rangelov’un ara pasında defansın arkasına sarkan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Bajic’in düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu ve ilk yarı T. Konya’nın üstünlüğüyle sona erdi: 1-0. 

Dzsudzsak tekme attı
İkinci yarıda Bursaspor beraberlik golü için rakip kaleye yükleniyordu. Ancak Timsah’ın hızını Dzsudzsak kesti. 71. dakikada Macar futbolcu ile Mehmet Uslu’nun korner bayrağı önünde girdiği ikili mücadelede rakibine tekme atan Dzsudzsak kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kalan dakikalarda eksik olmasına rağmen Bursaspor’un baskısı vardı. Stoch, Sivok ve Şamil’in şutları gole dönüşemedi. Son anları futbolcular arasında yaşanan gerginliklere sahne olan mücadele Torku Konyaspor’un galibiyetiyle sonuçlandı: 1-0. Misafir ekip Bursaspor’un mağlubiyet serisi ise 6 maça çıktı. 

Eksiklerimiz var
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçta çok iyi oynayamadıklarını söylerken, “Eksiklerimiz var. Hücuma çıkmakta zorlanıyoruz. Biraz cesaretimizde eksiklik var. Özellikle takım olarak oynamayı başarmamız lazım. İnşallah önümüzdeki süreçte bu eksiklikleri tamamlayıp daha iyi oynayan bir Bursaspor olacağımızı umuyorum” dedi. 

Kocaman mutlu
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçı değerlendirirken, “Bursaspor kadro kalitesi bakımından ligin güçlü ekiplerinden biri. Bize karşı yüksek bir enerjiyle oynayacakları belliydi. Kendi sınırlarını zorlamak isteyeceklerdi. Çok büyük tehlikeler vermedik. Devrenin sonunda gelen golle maça tutunduk. Kazandık ve mutluyuz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...