Fenerbahçe'de sıcak saatler! Operasyon başlıyor

Fenerbahçe'de sıcak saatler! Operasyon başlıyor

SPOR Haberleri

Rakipleri Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için transfer peşinde, Fenerbahçe'de ise farklı bir telaş hakim.


Süper Lig’de devre arası transfer dönemi yaklaşırken ligin özellikle devlerinin listesini birçok mevkide farklı isimler süslüyor.
Sarı-Lacivertliler ise belki de en sakin Ocak dönemlerinden birine girmeye hazırlanıyor. Bunun en önemli sebeplerinden biri, yapılanmanın sezon başında tamamlanması, kadro anlamında büyük bir sıkıntının yaşanmaması. Ancak Fenerbahçe’yi de farklı bir yoğunluk bekliyor.

Davet yapılacak
Fenerbahçe’nin gündemindeki isimler, şu an kadroda bulunan takımın yıldızları... Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül, Caner, Hasan Ali ve Mehmet Topal’ı elinde uygun şartlarla tutabilmek için Ocak’ta düğmeye basacak. Çünkü Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans bulması beklenen bu futbolcuların olası yüksek performansı hem rakamları yükseltebilir hem de oyuncuların tekliflerle kafası karışabilir. Bu nedenle ligin ilk yarısı biter bitmez, 5 futbolcu ve menacerleri masaya çağrılacak, kendilerine yeni şartlar sunulacak.

Alper'e özel tarife
Yönetim, sözleşmesi 2018’de bitecek olmasına rağmen Alper Potuk’la da masaya oturacak. Genç yıldıza da yeni ve uzun bir sözleşme teklif edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...