Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donk geliyor, Umut gidiyor

Donk geliyor, Umut gidiyor

SPOR Haberleri

Transfer operasyonuna hız veren Galatasaray'da, rota iyice netleşti. Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşa'dan Donk'u alıp, golcüsü Umut Bulut'u takasta kullanmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’da transfer operasyonu hız kazandı. Sarı-Kırmızılılar, bir süre önce gözüne kestirdiği Ryan Donk’un işini bitirmeye kararlı.
Orta alandaki savunma krizini çözmek isteyen Cim Bom, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hollandalı futbolcuya bonservis bedeli ödemek istemiyordu. Bunu da takas formülüyle aşmayı planlayan yönetim, Umut Bulut’u teklif etti. Kasımpaşa cephesinde de, golcü Eren Derdiyok’un satışı gündeme geldiği için, Umut ismine sıcak bakıldığı belirtiliyor. Oyuncuyu bedava kaptırmaktansa, karşılığında tecrübeli bir ismi kadrosuna katmayı düşünen Kasımpaşa Yönetimi’nin, artık Umut’u ikna etmesi gerekiyor. Galatasaray cephesinde ise hem yönetim hem de teknik heyet Umut’la görüşerek, Kasımpaşa’ya gitmesi konusunda kendisine telkinde bulunacak.

Donk yeşil ışık yaktı
Bu transfer sürecinde Donk’la menaceri vasıtasıyla görüşen Galatasaray Yönetimi’nin, olumlu geri dönüş aldığı bildirildi. 29 yaşındaki futbolcunun, “Kulübümle anlaşılması halinde her türlü teklifi dinlemeye hazırım” diyerek yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Donk’a senelik 1.5 milyon Euro teklif edecek. Teknik direktör Mustafa Denizli, Donk’u orta sahada Selçuk’un yanında kullanmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...