Konya darbesi

Konya darbesi

SPOR Haberleri

Teknik direktörlüğe Hamza Hamzaoğlu'nu getiren Bursaspor, Konya'da hüsrana uğradı. Torku Konya 44'te Bajic'in golüyle kazanıp puanını 26'ya çıkardı

Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta maçında Torku Konyaspor sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup etti. Hamza Hamzaoğlu ile ilk maçına çıkan Bursaspor bu mücadeleden istediği sonucu alamazken, Süper Lig'de üst üste 6. mağlubiyetini almış oldu. Torku Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Torku Konyaspor'a galibiyeti getiren golü 44. dakikada Bajic kaydetti. 

Bursasporlu oyuncu Dzsudzsak 72. dakikada rakibine tekme attığı için kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Çekişmeli geçen son 10 dakikada Bursa gol aradıysa da başarılı olamadı. Bu sonucun ardından Torku Konyaspor puanını 26 yaparken, Bursaspor 15 puanda kaldı.

Torku Arena'da 14'üncü zafer
Torku Konyaspor geçen sezon açılan Konya Büyükşehir Torku Arena'da toplam 25 lig maçına çıktı. Konyaspor bu maçlarda 14 galibiyet 6 beraberlik sadece 5 yenilgi aldı. Bursaspor önünde de tek golle kazandı.

Zirve takımı olmak istiyoruz
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor önünde akıllı oynadıklarını ve ligde 26 puana çıktıklarını belirterek, "Zirve takımları içinde olmak istiyoruz" dedi. Bursaspor'un hocası Hamza Hamzaoğlu ise eksikleri olduğunu ve bunları gidermek istediklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...