Beşiktaş’a meşaleli karşılama

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Beşiktaş’a meşaleli karşılama

SPOR Haberleri  / iha

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında yarın oynayacağı Osmanlıspor maçı için Ankara’ya geldi.

Takımlarını havalimanında karşılayan siyah-beyazlı taraftarlar, yakılan meşaleler eşliğinde ve yaptıkları tezahüratlarla futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş’e destek verdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşma için Türk Hava Yolları’na (THY) ait özel uçakla Başkent’e geldi. Esenboğa Havalimanı’nda bir grup taraftarın coşkuyla karşılandığı Beşiktaş kafilesine siyah-beyaz bayraklı onlarca taraftar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar en çok ilgiyi kaleci Tolga Zengin, Teknik Direktör Şenol Güneş ve yıldız oyuncu Ricardo Quaresma’ya gösterdi.

Karşılama sırasında iç hatlar terminali adeta karnaval alanına döndü. Çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılama sırasında iç hatlar terminali yakılan meşalelerle aydınlandı. "Ankara sizlere deplasman değil" sloganları atan taraftarlar, Beşiktaş kafilesinin bindiği otobüsün önünde meşaleler yaktı.

Beşiktaş, yarın saat 20.00’da oynanacağı Osmanlıspor maçı öncesi konakladığı otelde akşam yemeğinin ardından maç saatini bekleyemeye başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...