Real Madrid çimlere gömdü: 10-2

Real Madrid çimlere gömdü: 10-2

SPOR Haberleri

Dakika 24'te Vallecano 2-1 öndeydi, 90 dakika bittiğindeyse tabelada 10-2 yazıyordu... Real Madrid, Malmö'den sonra onları da çimlere gömdü

Rafael Benitez, rakiplere fark artınca 'dur' diye işaret yapan hocalardan olmadığını bir kez daha gösterdi ve Real Madrid, tek ayağı çukurdaki Rayo Vallecano'nun adeta üstüne çullandı. Real, Danilo ile 2'nci dakikada öne geçse de 10'da Amaya, 12'de ise Jozabed'in gollerine engel olamadı. Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. 14'te Tito'nun atılmasıyla 10 kişi kalan Vallecano, 28'de de Baena'ya kırmızı çıkınca kalan bölümü 9 kişi oynadı. Gareth Bale 25, 41, 61 ve 70'te, Benzema 48, 78 ve 90'da, Ronaldo ise 30 ve 53'te kaydettikleri gollerle kaleci Yoel Rodriguez'in kabusu oldu. Buna karşın maçı 3-2'ye getiren ve Baena'nın atılmasına yol açan penaltı kararıyla hakem Ignacio Villanueva çok tartışılırken, belki de tarihi farkın kapısını araladı. Vallecano hocası Paco Jemez de karşılaşma sonrası hakeme yüklendi. 

YETER VURMAYIN...
Real Madrid'in 2-1 yenilgiden 10-2'lik galibiyeti bulması sosyal medyayı da salladı. 9 kişilik Vallecano'ya nefes aldırmayan Madrid ekibi birçok espriye konu oldu. İşte öne çıkan mesajlar;

MALMÖ'YE 8 ATMIŞLARDI 
Real Madrid geçen ay Şampiyonlar Ligi tarihinin en farklı galibiyet rekoruna da ortak olmuştu. Madrid devi, Liverpool'un 2007'de Beşiktaş'ı 8-0 yendiği rekoru Malmö karşısında egale etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...