Trabzon’a bahar geldi

Düzenleyen:
Trabzon’a bahar geldi

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un Antalyaspor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyet bordo-mavili camiayı umutlandırdı.

Özellikle performanslarında düşüş olan Mbia ve Cavanda gibi oyuncuların yeniden sezon başındaki günlerine dönüşün sinyallerini vermesi, Cardozo’nun gollerine devam etmesi, Mehmet Ekici’nin yükselen formu teknik heyeti olduğu kadar taraftarları da sevindirdi. Takımının ikinci golünü penaltıdan kaydeden Mehmet Ekici, “Geçen hafta Rize’de beklenmedik bir mağlubiyet almıştık. Bu hafta daha iyi oynadık ve taraftarımızı sevindirdik” dedi.
“Özgüvenimiz yükselecek”
Özer Hurmacı ise, şehir olarak bu tür galibiyetleri özlediklerini belirterek, “Galibiyet çok güzel oldu, buna ihtiyacımız vardı. Böylelikle özgüvenimiz de yükselecek. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz” dedi. Takımın stoperi Aykut Demir de Antalyaspor galibiyetinin kendileri için moral kazanma adına önemli olduğunu dile getirerek, “Bu maçta güzel oynadık. Sahada hep birbirimizin açığını kapattık. Böyle oynarsak önümüzde kimse duramaz” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...