Bu nasıl zemin

Düzenleyen:
Bu nasıl zemin

SPOR Haberleri

Şenol Güneş: Ben olsam bu takımı lige almam. Bu zemini 3. Lig’de bulamazsınız... Olcay Şahan: Burada futbol oynatanların içi rahat mı acaba?.. Atiba: Böyle bir zeminde futbol oynanmaz...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcuları maç sonrası Osmanlı Stadı’nın zeminine ateş püskürdü. “Kazanmak önemliydi, üç puan için sevinçliyiz ama koşullar da iyi olmalı. Havayı soğukluğunu biz değiştiremeyiz fakat zemin bizim elimizde. Buz olsun da saha bozuk olmasın” diyen Şenol Hoca, “Bu zeminde futbol oynanır mı? Ev sahibi bu sahaya daha adapte oluyor, büyük takıma karşı da motive oluyorlar. Osmanlıspor’a da yazık. Onlarda bu sahada bir maç kazanabildi. 3. Lig’de böyle sahalar bulamazsınız. Ben olsam bu takımı lige almam. Federasyon yaptırım uygulamalı” şeklinde konuştu. Mustafa Denizli’nin geçen haftaki derbi sonrası sözleri hatırlatılan Güneş, “Yorumla gündem yapmamak lazım. Kim ince ince doğranıyor, kim doğranmıyor, kim ne yapıyor konuşmak doğru değil. Ben de bunu yapsam doğru iş yapmış olmam. Herkes konuşuyor zaten, bu aralar bana sıra gelmez” açıklamasında bulundu.
Şahan: Sanki buza bastık 
Beşiktaşlı Olcay Şahan da karşılaşma için, “Hava şartları çok zordu. Bu zeminde bizi oynatanların içleri rahat ediyorsa onları tebrik ederim. Bu maç oynanmasa da olurdu. Vidalı giyiyorsun, zemine değil de sanki buza basıyor gibisin. Böyle zorlu şartlarda kazanmak güzel” ifadelerini kullandı. Beşiktaş’ın Kanadalı dinamosu Atiba ise, “Çok önemli bir 3 puan aldık. Devre arasında birbirimizi uyardık, tempoyu yükseltmemiz gerektiğini, birbirimiz için oynamamız gerektiğini söyledik. İyi bir karakter gösterdik, 3 puanı aldık ama böyle bir zemin oynanabilir bir zemin değil. Futbol oynamak neredeyse imkansızdı” siteminde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...