Yazıktır günahtır

Yazıktır günahtır

SPOR Haberleri

Zemine isyan eden Güneş, penaltı için "Kim ince ince doğranıyor, doğranmıyor konuşmak doğru değil. Herkes konuşuyor bana sıra gelmez bu aralar" dedi


Şenol Güneş, Osmanlıspor zaferinden çok -4 derecede bozuk zemindeki maç ve penaltı pozisyonu için ateş püskürdü. Güneş, "Kazanmak önemli ama, futbol oynamak daha önemli. Bunun için koşulların iyi olması gerekiyor. Soğukluğu değiştiremeyiz, ama zemin kontrolü elimizde. Ben hibrit saha yaptıracağım oyunculara bir şey olmasın diye. Sahaya bakın; günah ya, yazıktır. Buz olabilir, ama bozuk olmaz. 'Sahasında maç kazanamıyor' diyorlar, kazanamaz tabii. Biz yarın (bugün) Sivas'a gideceğiz. Takımlar orada oynamak istemiyor. Çocuklar topu geç atacak, zemin kötü olacak. Artık geçelim bunlar 50 sene önce yapılıyordu" dedi. 

Denizli ve Uslu'ya... 
Maçtaki tartışmalı penaltı pozisyonu sorulan Güneş, Mustafa Denizli'nin Beşiktaş maçı sonrası "İnce ince doğradılar" ve Mahmut Uslu'nun Denizli'ye cevaben "Bizi çıtır çııtır ettiler" yorumlarına göndermede bulunup, "Eline vurduğunu kenardan gördüm. Kim ince doğranıyor, kim doğranmıyor, kim ne yapıyor konuşmak doğru değil. Herkes konuşuyor bana sıra gelmez bu aralar" ifadelerini kullandı. Gökhan Töre hakkında ise, "Isınırken bir sıkıntısı oldu, o yüzden oynatmadım" bilgisini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...