Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Donk gün sayıyor

Donk gün sayıyor
Fotoğraf Başlığı Donk gün sayiyor

Sarı-kırmızılılar Donk'a karşılık Umut'u isteyen Kasımpaşalı yöneticilere, "Onu bırakmayız. Jem Karacan, Koray veya Tarık'tan birini seçin" dedi

Kaydet
a- | +A

Ara transfer döneminin ilk transfer bombasını Galatasaray patlatacak gibi görünüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin takımda görmek istediği Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Ryan Donk için girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar transferi bitirme aşamasına geldi. İlk olarak Galatasaray'da top oynamayı çok istediğini her seferinde dile getiren Hollandalı oyuncu yıllık 2 milyon avroluk isteğinde geri adım atıp 1.5 milyon avroya razı oldu. Sarı-kırmızılılar Donk'la 3 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vardı. Bunun üzerine Kasımpaşa Kulübü ile pazarlıklarını sıklaştıran Galatasaray Yönetimi görüşmelerde sona yaklaştı.
Başkanlar görüşüyor
Kasımpaşa, Donk için bonservis bedelinin yanında Umut Bulut'u da istedi. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Umut'u göndermeyeceğini söyleyince takımda fazla forma şansı bulamayan diğer oyuncular önerildi. Galatasaray'ın Donk için 1.5 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra Jem Paul Karacan, Koray Günter ve Tarık Çamdal'dan birini tercih etmesi istenen Kasımpaşa, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la da görüştükten sonra kesin kararını verecek. Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, temasların sürdüğünü söylerken, ''Donk konusunda Mustafa Denizli ile Rıza Çalımbay bir görüşme yaptı. Olumlu geçtiğini sanıyorum. Başkanlar da görüşüyor. Donk Galatasaray'da oynamak istiyor. Bu son derece doğal. Bu transferin biteceğini tahmin ediyorum" dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.