HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Herkes Muhammet Beşir'i konuşuyor

Kaynak: Fanatik
Herkes Muhammet Beşir'i konuşuyor
Muhammet Beşir, Haber

SPOR Haberleri  / Fanatik

Trabzonspor'un 18 yaşındaki ve Burak Yılmaz'a benzerliğiyle konuşulan golcüsü Muhammet Beşir, artık attığı gollerle de ön plana çıkmaya başladı.

Dün kupada Gaziantepspor karşısında Trabzonspor'un galibiyet golünü kaydeden genç Muhammet, lig için de hocası Sadi Tekelioğlu'na mesaj veriyor.
Sırtında da Burak gibi 17 numarayı taşıyan genç oyuncu Muhammet Beşir, dün bu sezonki ikinci golünü attı ve futbol kamuoyunun gündemine oturdu.
Eskişehirspor'la 7 Aralık'ta oynanan ve takımının 3-1 kazandığı lig maçında da bir gol atan Muhammet, dün de kupada Gaziantepspor karşısında galibiyet golünü kaydetti.
Hem kentin hem de Türkiye'hin kısa sürede desteğini alan genç golcü maç sonu, arkadaşlarının kendisinin gol atması için ona sürekli yardımcı olduğunu söyledi.
Genç Muhammet "Ligin ardından kupada da golle tanışmak çok güzel bir duygu. Allah çalışana, isteyene gerçekten versin. Müthiş bir duygu, anlatılmaz yaşanır diyeyim” ifadesini kullandı.

1997 doğumlu Muhammet, "Onlar beni gerçekten çok seviyor. Gol atmamı çok istiyorlar. Sevindiğim zaman onlar benden daha çok seviniyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Erkan abi, Özer abi, Mehmet abi, Yusuf abiye çok teşekkür ediyorum. Sadi hoca alt yapıya her zaman önem veren bir hoca. Biz ona sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz alt yapıdan gelen oyuncular olarak. Diğer hocalarıma da teşekkür ediyorum Onların sayesinde buralardayız. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Yılda 2,5 milyon euro kazanan Premier Lig takımlarından Hull City'den transfer edilen Dame N'Doye ise şu ana kadar çıktığı maçlarda sadece bir gol atabildi.
Trabzonspor taraftarı gibi birçok futbolsever de artık N'Doye'nin yerine hem Türk hem de genç bir oyuncu olan Muhammet'in oynaması gerektiğini düşünüyor
N'Doye yılda 2,5 milyon euro kazanırken, Muhammet'in yıllık kazancı ise 30 bin TL...

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...