Cimbom 2'de 2 yaptı

Cimbom 2'de 2 yaptı

SPOR Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Kastamonuspor 1966'yı 2-1 mağlup etti.

Gruptaki ilk maçında Akhisar Belediyespor'u 2-1 yenen sarı-kırmızılı ekip, Kastamonuspor 1966 karşısında ikinci maçını da kazanarak yoluna firesiz devam edebilmenin hesaplarını yapıyor. Ev sahibi ekip ise ilk karşılaşmasında Karşıyaka'ya deplasmanda 2-1 yenilmişti.Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin, kupadaki Akhisar Belediyespor müsabakasında olduğu gibi yine kadroda rotasyona gitmesi ve as oyuncularının bir bölümünü dinlendirmesi bekleniyor.

Cimbom 2'de 2 yaptı

Tecrübeli teknik adamın, sakatlığının düzelmesinin ardından henüz takımla maça çıkamayan Lionel Carole'ü de Kastamonu deplasmanına götürebileceği öğrenildi.Sarı-kırmızılı ekipte Kastamonuspor 1966 müsabakası öncesi, Burak Yılmaz, Jason Denayer ve Hamit Altıntop'un sakatlıkları sürüyor.Kastamonu Gazi Stadı'nda saat 13.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.Hazırlıklarını İstanbul'da tamamlayacak olan Galatasaray takımı, öğleden sonra özel uçakla Kastamonu'ya hareket edecek.

Cimbom 2'de 2 yaptı

YEDEK AĞIRLIKLI BİR KADRO
Ligde aldığı sonuçlarla şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oldukça gerisinde kalan Galatasaray'ın, Kayserispor ile oynayacağı ilk devrenin son maçı öncesi karşılaşacağı Kastamonuspor'a karşı yedek ağırlık bir kadroyla çıkması bekleniyor. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu kararla, hem as oyuncularını saklayacak, hem de ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuları görmüş olacak.
 Cimbom 2'de 2 yaptı
BURAK YILMAZ'DAN KÖTÜ HABER
Galatasaray'da, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta sol arka adalesinden sakatlanan Burak Yılmaz'ın durumu belli oldu.Sarı kırmızılı golcü, kulüp doktoru Yener İnce ile birlikte İtalya’ya gidip kas sakatlıkları konusunda araştırmalar yapan dünyaca ünlü bir tıp merkezinde testlerden geçti.Barcelona’da forma giyen dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi’nin de geçirdiği sakatlıkları sonrası teste girdiği bu merkezde Burak Yılmaz hakkında karar çıktı. Buna göre oyuncunun tam olarak iyileşmeden kesinlikle sahalara dönmemesi gerektiği vurgulandı.

MAÇ: KASTAMONUSPOR - GALATASARAY
STAT: GAZİ STADYUMU
TARİH: 23 ARALIK 2015 ÇARŞAMBA
SAAT: 13.45
KANAL: A HABER

KASTAMONUSPOR - GALATASARAY MAÇININ İLK 11'LERİ: 
KASTAMONUSPOR İLK 11: Hasan, Osman, Faruk, Müslüm, Fatih Selimhan, Cabir, Uğur, Hüseyin, Batuhan, Salim, Yaşar
KASTAMONUSPOR YEDEKLER: Emre Yayla, Aykut Sarıdoğan, Uğur Ayhan, Ceyhun Elmas, Eray Hüdaverdi, Muhammet Haşim Çoban, Fatih Özçelik
GALATASARAY İLK 11: Cenk, Tarık, Semih, Koray, Carole, Jose Rodriguez, Jem Paul, Sabri, Emre, Sinan, Umut
GALATASARAY YEDEKLER: Eray, Bilal, Yasin, Selçuk, Chedjou, Hakan, Olcan.

Kastamonuspor 1-2 Galatasaray 

90' Kastamonuspor son dakikada Hüseyin ile geldi. Hüseyin'in sol çaprazdan şutu farklı bir şekilde dışarı gitti.

90' Kullanılan köşe vuruşunda Kastamonuspor golü buldu ancak hakem Ümit Öztürk, Cenk Gönen'e yapılan bir faulü tespit etti. Gol geçersiz.

90' Kastamonuspor'da Uğur Çelik kenara geldi, Aykut Sarıdoğan oyunda

90' Karşılaşmada normal süre sona erdi. Kayıp zaman olarak 3 dakika ilave ediliyor maçın sonuna.

89' Kastamonuspor tehlikeli geldi. Yaşar'ın sağdan ortasında Fatih Özçelik'in üzerinden Cenk Gönen topu yumrukladı. Dönen topu Yaşar kaleye göndermek istedi ancak Koray'ın göğsüne çarpan top uzaklaştı. Ev sahibi ekip bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem oralı olmadı.

88' Kastamonuspor'un golü sonrası artan tempo yeniden düşmüş durumda. Galatasaray'ın değişiklikleri işe yaramış durumda.

88' Fatih'in ortasında Koray Günter topu uzaklaştırdı. Galatasaray Jose Rodriguez ile hücuma kalkıyor.

87' Bilal Kısa'nın kullandığı köşe vuruşunda top savunmada kaldı.

86' Sinan Gümüş sağdan ceza alanına girdi ve kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci Hasan başarılı. Korneri Galatasaray kullanacak.

85' Karşılaşmada normal sürenin son 5 dakikasına girmiş durumdayız. Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü devam ediyor.

83' Bilal Kısa'nın kullandığı köşe vuruşu etkisiz. Devamında Kastamonuspor hızlı çıktı. Sağdan Cabir'in ortasında Koray Günter topu havalandırdı. Devamında tehlike savuşturuldu.

82' Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu ceza alanındaki Sinan Gümüş'ü görmek istedi. Araya giren Faruk topu kornere yolladı

81' Olcan'ın yerden kullandığı köşe vuruşunda Kastamonuspor savunması dikkatli. Pozisyonun devamında içeri doldurulan topta Umut Bulut ofsayt pozisyonunda

81' Tarık Çamdal soldan ceza alanına girdi. Yerden ortasında top savunmaya çarparak kornere gitti.

80' Galatasaray'da Carole kenara geldi. Olcan Adın oyunda

80' Sağ kanattan bindiren Rodriguez'in pasında kale sahası sağından kaleciyle karşı karşıya kalan Sinan Gümüş'ün dar açıdan vuruşu yan ağlarda kaldı.

79' Son bölümde oyundan düşen Galatasaray'da Olcan Adın oyuna girmek için hazırlanıyor

78' Kastamonuspor yine gole çok yaklaştı. Koray'ın hatasın sonucu topu kapan Fatih Özçelik sol çaprazdan ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda yerden şutunu çekti. Cenk Gönen'den seken top Hakan Balta'nın kontrolünde kaldı.

77' Galatasaray'da Emre Çolak kenara geldi, Bilal Kısa oyunda

75'Kastamonuspor beraberlik için Galatasaray kalesine geliyor bu dakikalarda

74'Kastamonuspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Savunma arkasına atılan topta Salim kaleci Cenk ile karşı karşıya kaldı. Müsait durumda vuruşunu yapan Salim'in şutu yandan dışarıya gitti.

74' Gol sevinci sırasında formasını çıkaran Fatih, sarı kart gördü.

73' Sağdan gelen ortada arkaya açılan topa kafayı vuran Fatih Özçelik topu ağlarla buluşturdu.

72' GOL! Fatih Özçelik!

70' Yaşar'ın kullandığı serbest vuruşta barajın yanından geçerek köşeye giden topu Cenk Gönen kurtardı.

69' Emre Çolak bu pozisyonda sarı kart gördü.

68' Kastamonuspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Emre Çolak'ın arkasından topu kapan Fatih ceza alanına girecekken Emre Çolak arkadan yaptığı faulle rakibini durdurdu.

67' Kastamonuspor gole yaklaştı. Sağdan Hüseyin'in pasında ceza alanı içerisinde topla buluşan Yaşar, geriden gelen Osman'ın önüne bıraktı. Osman'ın sert ve yerden vuruşu kalenin sağından dışarıya gitti.

66' Kastamonuspor'da Batuhan Er kenara geldi. Fatih Özçelik oyunda.

65' Emre Çolak'ın pasında ceza alanı sağ çağrazında topu önüne alan Sina Gümüş'ün sol ayağıyla vuruşu farklı bir şekilde auta gitti.

64' Carole'nin kullandığı köşe vuruşunda Hasan çıktı ve topu aldı.

63' Galatasaray bu kez Carole ile geldi. Ceza alanına soldan giren Carole'ye müdahale Faruk'tan geldi. Konuk ekip köşe vuruşu kullanacak.

62' Emre Çolak'ın ceza alanına pasında hareketlenen Sinan Gümüş'ün pasında Umut Bulut müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı.

61' GOL! Umut Bulut!

61' Kastamonuspor Galatasaray kalesine tehlikeli geldi. Fatih'in pasında ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Salim, Cenk'i geçmek isterken topu kaybetti.

60' Carole'nin pasında sol çizgide topu alan Emre Çolak'ın sert ortasında top kaleci Hasan'da kaldı.

59' Galatasaray'da Carole'nin soldan kullandığı köşe vuruşunda Koray Günter yükseldi ancak etkili vuramadı. Kastamonuspor savunması topu taca gönderdi.

58' Sinan Gümüş'ün tedavisi saha kenarında tamamlandı. Genç oyuncu yeniden oyunda

57' Galatasaray'da Sinan Gümüş bir sakatlık geçirdi. Sağlık görevlileri yeniden oyun alanında

56' Sinan'ın pasında sağ çizgide Emre Çolak ve Sabri hareketlendi. Emre Çolak'ın kontrol edemediği top taca çıktı.

55' Kastamonu Gazi Stadı'nın çevresindeki binaların çatılarından da maç takip ediliyor.

54' Emre Çolak'a pas verirken rakibinden bir darbe alan Jem Karacan sakatlık geçirdi. Sağlık görevlileri oyun alanında.

53' Jem Karacan'ın pasında hareketlenen Emre Çolak'ın uzaktan şutunda top dışarı gitti.

52' Fatih'in kullandığı serbest vuruşta Koray Günter kafayı vurdu ve topu uzaklaştırdı.

51' Rakibin baskısıyla topu kaybeden Jem Karacan Hüseyin'e yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

50' Emre Çolak'ın pasında Sinan Gümüş ceza alanına hareketlendi ancak kalecim Hasan çıktı ve topu aldı.Emre Çolak'ın pasında Sinan Gümüş ceza alanına hareketlendi ancak kalecim Hasan çıktı ve topu aldı.

49' Cenk Gönen, ikinci yarı karşıdan gelen güneşi önlemek için sahaya şapkayla çıktı.

48' Jose Rodriguez'in uzaklaştırmak istediği top Cabir'e çarptı. Kastamonusporlu oyuncu kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Oyun devam ediyor.

47' Rodriguez'in pasında sağ çizgide hareketlenen Sabri rakibinden kurtulamadı. Pozisyonun devamında Galatasaray taç kazandı.

46' İkinci yarıya Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başlandı.

45' Umut Bulut'un sağdan ortasında topu iyi kontrol edemeyen Sinan Gümüş, rakibi topu uzaklaştırırken yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü.

45' Sabri Sarıoğlu'nun sağdan kullandığı serbest vuruşta Koray Günter arka direkte kafayı vurdu ancak bu kafa vuruşu etkisiz.

45' Karşılaşmanın ilk yarısına 2 dakika kayıp zaman ilave edildi.

45' Emre'nin ortasında savunma topu çıkardı. Yeniden Emre Çolak'a giden topta Hüseyin'in taç çizgisinde sert bir müdahalesi var. Karar sarı kart.

45' İlk yarının sonlarında Galatasaray art arda kornerler kazanıyor. Bu kez sağdan Emre Çolak korner kazandırdı takımına.

44' Carole'nin kullandığı korner etkisiz. Kastamonu savunması topu uzaklaştırdı.

43' Emre Çolak'ın kullandığı köşe vuruşunda savunmanın müdahalesi sonrası soldan topu alan Carole bindirmek istedi. Bir korner daha kullanacak Galatasaray.

42' Galatasaray sağdan geldi. Sabri'nin pasında hareketlenen Sinan Gümüş sağ çizgiden ceza alanına sokuldu. Müdahale var. Galatasaray korner kullanacak.

41' İlk yarıda son 5 dakikanın içerisine girmiş durumdayız. Galatasaray'ın Kastamonu deplasmanında 1-0 galibiyeti bulunuyor.

40' Galatasaray sağdan Sabri ile geldi. Sabri'nin ortasında savunma topu uzaklaştırdı. Ceza alanı dışında seken topu alan Jem Karacan'ın şutu etkisiz. Ofsayt bayrağı da havada

39' Jem Karacan, Faruk'un müdahalesi sonrası yerde kaldı. Tansiyonun gerildiği bu anı hakem Ümit Öztürk sakinleştirdi.

38' Maç saati Kastamonu'nun plakası olan 37. dakikayı gösterince Gazi Stadı'nı dolduran taraftarlar büyük bir coşku yaşadı.

37' Biraz önce sakatlanan Semih Kaya kenara geliyor, Hakan Balta oyunda
36' Galatasaray'da Hakan Balta oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

35' Selim'in 33. dakikadaki pozisyonunda üst direğe çarpan topun çizgiyi geçmediği pozisyon tekrarında ekrana geldi.

34' Kastamonuspor yine etkili gelid. Ceza alanı sağında topu alan Selim pasını penaltı noktasındaki Yaşar'a çıkardı. Yaşar'ın vuruşu üstten dışarı gitti.

33' Kastamonuspor gole çok yaklaştı. Galatasaray ceza alanı önünde topu alan Selim kaleye yüzünü dönerek vuruşunu yaptı. Üst direğin altına çarptıktan sonra kale çizgisine yakın bir noktaya vuran top oyuna geri döndü. Kastamonuspor cephesi gol itirazında bulunsa da hakem Ümit Öztürk'ün kararı devam oldu.   

32' Semih Kaya'nın tedavisi tamamlandı. Tecrübeli oyuncu oyuna devam ediyor.
31' Kastamonuspor'un yaklaşık 1 dakika boyunca yaptığı isabetli paslar sonrası tribünlerden büyük bir alkış geldi.

30' Galatasaray'da Semih Kaya kendi yarı alanında yerde kaldı. Hakem oyunu durdurdu. Sağlık görevlileri oyun alanında

29' Carole'nin pasında soldan bindiren Tarık Çamdal yerde kaldı. Hakem Ümit Öztürk devam dedi.

28' Emre Çolak sağ köşe gönderinde Müslüm'den topu kaptı. Emre pozisyonun devamında topu rakibine çarptırarak takımına taç kazandırdı.

27' Osman'ın şık topuk pasında sağdan ceza alanına giren Hüseyin sol ayağının dışıyla ortasını yaptı. Top Cenk Gönen'de kaldı.

26' Emre Çolak'ın pasında sol çizgide topu alan Carole ortasını ön direğe yaptı. Umut Bulut'un da hareketlendiği topu kaleci Hasan kontrol etti.

25' Galatasaray Sinan Gümüş'le etkili geldi. Sağdan ceza alanına giren genç oyuncu topu sol ayağına alıp şutunu çekti ancak meşin yuvarlak farklı bir şekilde dışarı gitti.

23' Carole'nin pasında soldan ceza alanına giren Tarık Çamdal çizgiye inerek ortasını yaptı. Top kalesi Hasan'da kaldı.
22' Sabri'nin ceza alanına gönderdiği topu iyi kontrol eden Sinan Gümüş ceza alanı önünden dönerek vuruşunu yaptı. Kaleci Hasan iki hamlede topun sahibi.

21' Kastamonu deplasmanında Galatasaray'ı destekleyen taraftarlar meşaleleri yaktı. Gazi Stadı'nda güzel bir görüntü mevcut...

20' Ev sahibi ekip sağdan Uğur'la geldi. Jose Rodriguez'in faulü var. Fatih sağdan serbest vuruş kullanacak.

19' Kastamonuspor 1966'da kaleyi koruyan Hasan Sürmeli 20 yaşında. Bu sezon ikinci kez şans buldu.
18' Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, kendina ayrılan bölümün sonuna kadar gelerek oyuncularını uyarıyor bu bölümde

17' Galatasaray soldan Carole ile geldi. Genç oyuncunun çalım denemesinde Faruk topu elle kesti. Konuk ekip serbest vuruş kullanacak.

17' Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, kendina ayrılan bölümün sonuna kadar gelerek oyuncularını uyarıyor bu bölümde

16' Fatih'in soldan kullandığı serbest vuruşta Batuhan'ın kafa vuruşu etkisiz. Pozisyonun devamında top auta gitti.

15' Fatih'in pasında sol çizgide hareketlenen Selim topu taşırken Sinan Gümüş'ün müdahalesiyle yerde kaldı. Karar faul
14' Tedavisi tamamlanan Emre Çolak yeniden oyunda.
13' Sinan Gümüş'ün sağdan kullandığı köşe vuruşu etkisiz. Kastamonuspor atağını izleyeceğiz.

13' Cenk'in yumrukladığı topu kendi yarı alanının solundan alan Sinan Gümüş hızla rakip yarı alana geçti. Savunmanın müdahalesi var. Maçın ilk köşe vuruşunu Galatasaray kullanacak

12' Fatih'in kullandığı serbest vuruşu Cenk Gönen yumrukladı
12' Kastamonuspor'da sağdan bindiren Faruk'u Tarık Çamdal faulle durdurdu. Ev sahibi ekip sağdan serbest vuruş kullanacak

11' Emre Çolak'ın tedavisine saha kenarında devam edilecek. Oyun, hakem atışıyla yeniden başladı.

10' Orta saha mücadelesinde yerde kalan Galatasaraylı Emre Çolak bir sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri sahada
9' Kastamonuspor sağdan Batuhan'la geldi. Batuhan'ın yerden ortasında top Cenk Gönen'de kaldı.
8' Galatasaray sağdan Sabri ile geldi. Tecrübeli oyuncunun ortasında top ters taraftan dışarı çıktı.

7' Gazi Stadı'nda oynanan maça büyük bir taraftar ilgisi var. Galatasaray, Kastamonu'da ilk kez bir maça çıkıyor.
6' Maça hızlı başlayan Kastamonuspor 5. dakikadaki penaltı golüyle Galatasaray karşısında 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekip yeniden oyuna başladı.
5' GOL! Emre Çolak! Genç oyuncu penaltıyı gole çevirdi ve Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
5' Galatasaray penaltı kazandı! Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Sinan Gümüş yerde kaldı. Karar penaltı
4' Ev sahibi ekibin Galatasaray savunmasına baskısı var. Galatasaray savunmada oyun kurmakta zorlanıyor ilk dakikalarda
3' Kasatamonuspore sağdan bir atak daha geliştirdi. Ceza alanına gelen top Cenk Gönen'de kaldı.
2' Maçın ilk tehlikeli atağı ev sahibi Kastamonuspor'dan geldi.
1' Fatih kazanılan serbest vuruşta topu ceza alanına doldurdu. Top doğrudan auta çıktı.
1' Maçın ilk düdüğü geldi ve müsabaka başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...