Pereira'ya sansür

Düzenleyen:
Pereira'ya sansür

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, basın toplantılarında sert çıkışlar yapan Vitor Pereira'ya "Polemik çıkaracak konulara girme" uyarısı yapınca tecrübeli hoca, soru almamaya başladı

M.EMİN ULUÇ

Sezon başından beri basın mensuplarıyla tatlı-sert bir diyalog kuran Vitor Pereira'nın son dönemdeki açıklamaları Fenerbahçe Yönetimi'ni rahatsız etti. Basın toplantılarının süreleri, bu esnada sorulan soru sayıları gibi birçok konudan şikâyetçi olan Başkan Aziz Yıldırım'ın Başakşehir maçı sonrası açıklamaları nedeniyle Vitor Pereira'yı da uyardığı öğrenildi. Bu karşılaşma Aziz Yıldırım'ın hiç sevmediği Cüneyt Çakır'a sarılan Pereira, düzenlediği basın toplantısında "Bir gün başkan işime karışırsa çeker giderim" ifadesini kullanmış, aynı zamanda kadro yapısının dar olmasından ve Saracoğlu zemininin bozukluğundan şikâyetçi olmuştu. Portekizlinin bu söylemleri, karşılıksız kalmadı. Başkan Aziz Yıldırım, tecrübeli çalıştırıcının işine karışmasa da, konuşmalarına dikkat etmesi yönünde uyarısını geciktirmedi. 
Saygısızlık istemiyorum dedi ama!
Yönetim, Pereira'ya, "Polemik olacak konulara girme. Açıklama gereği duyduğun konular varsa görüşlerini kulübün sitesine bildir. Basının tuzağına düşme" ikazını yaptı. Pereira, bu beklemediği sansür karşısında şaşırsa da talimatı aynen yerine getirdi. Portekizli çalıştırıcı, Gençlerbirliği maçında olduğu gibi Antalyaspor'la oynanan kupa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında da medya mensuplarından soru kabul etmedi. Pereira, konuyu "Türkçe anlamıyorum. Gazete okumuyor, televizyon programlarını da seyretmiyorum ama beni bilgilendiriyorlar. Benim adımla spekülasyon yapılmasını, adıma ve emeğime saygısızlık yapılmasını istemiyorum. Herkese saygı duyuyorum. Buraya gelerek de zorunluluğu yerine getiriyorum" sözleriyle kapatmaya çalışsa da sessizliğin arkasında yönetim talimatı olduğu öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...