Özbek: 10 güne bitecek

Düzenleyen:
Özbek: 10 güne bitecek

SPOR Haberleri

G.Saray başkanı, “Mustafa Hoca’mızın isteği doğrultusunda gereken oyuncuları alacağız. Ocakta bambaşka bir takım sahada olacak” dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Şişli Meslek Lisesi’ndeki panelde öğrencilerin sorularını cevapladı. Şampiyonluk yarışıyla ilgili umut dolu mesajlar veren Özbek, gerekli transferleri de yapacaklarını söyledi. Başkan Özbek, "Transferde çok ciddi çalışıyoruz. Mustafa Hocam Galatasaray'ın eksiklerini tespit etti. Bu bağlamda gereken tüm takviyeleri yapacağız. 10 gün içinde bunu göreceksiniz. Ocak ayında hepinizin özlediği takım ortaya çıkacak" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılıların başkanı, takımın ligin ilk yarısında aldığı sonuçlar için ise “Futbol takımlarının performansları değişiklik gösterebilir. Galatasaray Türk futbolunda en başarılı takımdır. En çok şampiyon olan takımdır. Marka değeri en yüksek Türk takımıdır" ifadesini kullandı.
Görevden kaçmam
Dursun Özbek, Felipe Melo ile ilgili sorular için ise “Melo misyonunu tamamladı gitti. Futbol hayatını İtalya'da tamamlamak istediğini söyledi. Kalmak isteseydi mutlaka kalırdı. Galatasaray ikinci devrede çok daha güçlü olacaktır. Kimse şüphe duymasın” dedi. Özbek, "Önümde 2.5 yıl var. Bu, çok uzun bir süre. Hiç bir zaman görevden kaçmadım. Eğer genel kurul yine görev verirse devam ederim" açıklamasında bulundu. Öğrencilerin “2.5 yılda Avrupa'daki hedefiniz nedir” sorusuna ise Başkan Özbek, "Galatasaray her zaman her yarışın en büyük adayıdır. Galatasaray her zaman her koşulda hiç bir zaman pes etmez. Her kulvarda şampiyonluğun en büyük adayıdır. Bu durum 110 yıl önce yazılmış anayasamızda var” diye cevap verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...