Galatasaray'da golcü operasyonu

Galatasaray'da golcü operasyonu

SPOR Haberleri

Sarı-Kırmızılı kulüp, Mustafa hocanın raporu doğrultusunda forvet hattını takviye etmeye kararlı. Öncelikli adaylar Mevlüt Erdinç ve Sigthorsson. Dört koldan taarruza hazırlanan yönetim, menacerler vasıtasıyla harekete geçip, temasları başlattı.

Galatasaray’da golcü operasyonu başlıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda forvete takviye için iki isme ağırlık veriyor. Sezon başında da gündeme gelen ve Hamza hocanın çok istediği Kolbeinn Sigthorsson ile Hannover 96’dan ayrılmaya hazırlanan Mevlüt Erdinç, listede başı çekiyor. İki futbolcunun da bonservisinin olması, kulüpleriyle pazarlık süreci gerektirdiğinden dolayı, öncelikle menacerler vasıtasıyla temas başlatıldı. Yönetim dört koldan taarruza hazırlanırken, bütçe ayarlaması da bu soruşturma çerçevesinde gerçekleşiyor.

Kiralık olarak gelebilir
Sezon başında Ajax’tan Nantes’a 3.5 milyon Euro’ya transfer olan Sigthorsson, eşinin İstanbul’a gelmek istememesi sebebiyle Galatasaray’a imza atmaktan vazgeçmişti. Ancak Fransa’da mutsuz olan İzlandalı     forvet, artık Sarı-Kırmızılı formayla kendisine yeni bir sayfa açmaya hazır. 25 yaşındaki oyuncu, bonservis konusu çözülemezse, kiralık olarak kadroya katılabilir. 

Yeni hocasını bekliyor
Gündemdeki bir diğer isim Mevlüt Erdinç ise Alman kulübünden gelecek haberi bekliyor. Teknik direktör değişikliği nedeniyle düzenli forma giyme şansı doğan tecrübeli golcü, buna rağmen Almanya’dan ayrılmaya kararlı. Yönetim ise yeni hoca açıklanmadan, Mevlüt’ün transfer görüşmesi yapmasına izin verilmeyeceğini bildirdi. Galatasaray Yönetimi, devre arasında kadrosunu Mevlüt ya da Sigthorsson’dan birini alarak güçlendirmek üzere resmi girişimleri önümüzdeki hafta başlatmaya karar verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...