Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Böyle sahada kalite aranmaz

Böyle sahada kalite aranmaz

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Sivas Belediye maçında futboldan çok saha zemininden bahsederken, "Keşke daha iyi şartlar olsaydı. Futbol kalitesinin yüksek olmadığı bir maçtı" dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçla ilgili yaptığı açıklamada zeminin bozukluğunu ön plana çıkardı. Yine kötü bir zeminde kötü bir maç olduğunu ifade eden Güneş, "Teknik taktik olarak eleştiri yapacağımız fazla bir olay yok. Bu maçta ne genç oyuncu oynatıp görme şansımız olur, ne as oyuncuya 'köyü oynadı' eleştirisi olur. Çünkü herkesin mazereti var. Böyle sahada kalite aranmaz" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı görev yapan oyuncularıyla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı: "Oyuncu bir gidiyor dönemiyor, çok dönse diz veya bilek gidecek frenlemeye çalışıyor. Gayretli olan arkadaşlar vardı. Maçtan önce 'sakatlık vermeden kart görmeden çıkalım' dedik. Ciddi bir sakatlık görülmüyor. Üç puan aldık, bunlar artı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...