Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş büyük oynuyor! Cillesen bombası...

Beşiktaş büyük oynuyor! Cillesen bombası...

SPOR Haberleri

Ocak ayında kadrosunda yıldız bir file bekçisi kazandırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'ın, kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Ajax'ın dünyaca ünlü ismi Cillessen'i gündemine aldığı ortaya çıktı.

Yönetim, bu oyuncunun transferine sıcak bakarken son kararı Güneş verecek.Ara transfer döneminde kadrosuna yeni bir kaleci kazandırıp ‘1 numaralı’ sorunu çözmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, bu konuda son olarak gündemine dünyaca ünlü bir kaleciyi aldı... Transfer konusunda hem scoting ekibinin belirlediği hem de kulübe menacerler aracılığıyla önerilen kaleciler için araştırmalarını sürdüren yönetimin; Hollanda devi Ajax’ın yıldız file bekçisi Jasper Cillessen’i listesine eklediği ortaya çıktı. 26 yaşındaki başarılı kalecinin, kulübün dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’na önerildiği ve deneyimli yöneticiden olumlu cevap aldığı ortaya çıktı.

Bonservisi 4 milyon Euro
Ajax ve Hollanda Milli Takımı’nın değişmez isimleri arasında yer alan ve kulübüyle 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç file bekçisinin bonservisinin 4 milyon Euro (13 milyon TL) olduğu öğrenildi. Kartal’ın kalesini genç bir yıldızla takviye edip uzun yıllar bu konuda sorun yaşamamayı planlayan Torunoğulları’nın; yıllık 2 milyon Euro’luk maliyeti bulunan Cillessen konusunda istekli olduğu ifade edildi.

Başkan Orman işaret etmişti
Başkan Fikret Orman’ın önceki gün basın mensuplarına bu konuyla ilgili olarak yaptığı, “Kaleci transferi konusunda yazılan birçok isim doğru ama hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” açıklamasıyla duyurduğu ismin Hollandalı eldiven olduğu konuşulurken; bu transferde son kararı teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği bildirildi.                          

Gökmen Özcan

Diğer isimlerde son durum

Rene Adler
Hamburg’un tecrübeli kalecisi için temaslarda bulunan Siyah-Beyazlılar, 30 yaşındaki isim konusunda kulübüyle de görüşmelerini sürdürüyor. Kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan Alman kaleci, takımından ayrılmaya sıcak bakıyor.

Boyko
Kara Kartal’ın kaleci transferi konusundaki hedeflerinden Denys Boyko, Ukrayna’daki siyasi istikrarsızlığın sürmesi nedeniyle Dnipro’dan ayrılmak için gün sayıyor. 27 yaşındaki eldiven için yönetim, menacerler aracılığıyla 
nabız yoklamayı sürdürüyor.

Mandanda
7 sezondur Marsilya’nın formasını giyen ve kariyerinde yeni bir başlangıç yapmanın hayallerini kuran Mandanda, Kartal’ın listesindeki isimlerden... Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki eldiven, Türkiye macerası konusunda istekli. 

Stojkovic-Rajkovic
Siyah-Beyazlı formayı giymeye hazır olan Maccabi Haifa’lı Stojkovic, Kara Kartal’ın transfer listesindeki alternatif isim konumunda bulunuyor. Öte yandan Tel Aviv’li genç kaleci Predrag Rajkovic de gündemdeki isimlerden...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...