Namağlup peşindeyim

Namağlup peşindeyim

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler, önemli eksiklerle çıktığı Saracoğlu'nda Medicana Sivasspor'u Van Persie ve Kjaer'in attığı gollerle yıktı. Lider Beşiktaş ile 1 puanlık farkın açılmasına izin vermedi

Süper Lig'de Fenerbahçe, sahasında Medicana Sivasspor'u 2-1 yenerek, ilk yarıyı 40 puanla lider Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde ikinci sırada kapattı. Ezeli rakibinin Torku Konyaspor'u 4-0 yenmesinin ardından sahaya mutlak galibiyet için çıkan sarı-lacivertliler, farkın açılmasına izin vermedi. Kadıköy'deki maçta goller 24'te Robin van Persie, 43'te Beykan Şimşek ve 77'de Kjaer'den geldi. Fenerbahçe maç boyunca sayısız gol pozisyonundan yararlanamazken, galibiyet yine tek farklı skorla geldi. Sivasspor ilk yarıdaki ilk tehlikeli atağında Beykan'la golü buldu. Kanarya, Yiğidolar'a karşı sahasında oynadığı son 11 maçta 9. galibiyetini aldı. Bir maç berabere biterken, bir mücadeleyi de Sivasspor galip bitirdi. 

18 maçtır namağlup 
Fenerbahçe bu galibiyetle yenilmezlik serisini de 18 maça taşıdı. Sarı-lacivertli takım, söz konusu periyotta 12 galibiyet, 6 beraberlik elde etti. 27 gol atıp, kalesinde 13 gol gördü. Kanarya, Kadıköy'deki yenilmeme serisini de 15 maça çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...