Şaka gibi! Vural da gitti

Düzenleyen:
Şaka gibi! Vural da gitti

SPOR Haberleri

İlhan Cavcav durmuyor (!) Baxter, Özdilek ve Çapa'nın ardından Vural’la da yollar ayrıldı

Gençlerbirliği'nde takımın başında sadece bir maça çıkan Yılmaz Vural'ın görevine son verildi. Geçen hafta yapılan imza töreninin ardından Gençlerbirliği ile 1.5 yıllık anlaşmaya varan Yılmaz Vural, başkan İlhan Cavcav ile gönderilecek oyuncular konusunda fikir ayrılığına düştü. Vural ve Cavcav ilk görüşmede transfer ile alakalı fikir birliğine vararak anlaşmışlardı. Gençlerbirliğinin 2-0 kaybettiği Eskişehirspor maçının ardından taraflar dün bir araya geldi. Öğlen saatlerinde yapılan görüşmede Vural ve Cavcav takımdan gönderilecek ve transfer edilecek oyuncular ile ligili fikir ayrılığına düştüler. Bu gelişme üzerine Yılmaz Vural'ın ısrarı ayrılık getirdi.  Böylelikle Yılmaz Vural'ın Gençlerbirliği Teknik Direktörlüğü görevi 5 gün, 1 maç sürmüş oldu. Konuyla ilgili sosyal medyada dönen geyikler şöyle: İlhan Cavcav, teknik direktörlerle imza atarken Hulusi Kentmen... Kovarken Erol Taş. (@timblnt). Hızını alamayan Cavcav tesislerin yanındaki lisenin kimya hocasını da kovmuş (@DurmusogluAydin). İlhan Cavcav çorap değiştirir gibi hoca değiştiriyor (@zdonor).

DÜNYA DUYDU
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın, 5 gün önce 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Yılmaz Vural'ın görevine son vermesi dünyanın en büyük haber ajanslarından Reuters'te de geniş biçimde yer aldı.

1 BAŞKAN 65 TEKNİK ADAM!

TAKIM    T.D.    BŞK.
G.Birliği    65    1
G.Antep    40    14
Trabzonspor    33    12
F.Bahçe    31    11
Ç.Rize    30    31
Torku Konya    29    15
Mersin İY    29    15
Eskişehir    29    17
Sivasspor    28    13
Bursaspor    25    19
Beşiktaş    25    10
G.Saray    25    10
Kasımpaşa    24    15
Antalyaspor    24    17
Osmanlıspor    21    15
Akhisar    20    15
Kayserispor    20    15
Başakşehir    11    9
TOPLAM    508    245

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...