'Ramon Motta ile anlaştık'

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
'Ramon Motta ile anlaştık'

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Ramon Motta transferiyle ilgili, "Beşiktaş ile anlaştık. Sözleşme detaylarını görüşüyoruz, menajerleri aracılığıyla yazışmalarımız devam ediyor, problem çıkmazsa Motta ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Beşiktaşlı sol bek Roman Motta transferinde önemli yol aldı. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş'ın izniyle geçen cuma günü Antalya'da Motta ile karşılıklı görüştüklerini kaydetti. Motta ile anlaştıklarını vurgulayan Gencer, futbolcunun "Beşiktaş'tan ayrılırsam Antalyaspor'da oynamak istiyorum" dediğini belirtti. 

BEŞİKTAŞ'LA ANLAŞTIK 
Beşiktaş kulübüyle de karşılıklı anlaştıklarını ifade eden Gencer, "Ramon Motta ile Antalya'da görüştük. Beşiktaş ile anlaştık. Motta ve menajeriyle sözleşmenin detaylarını konuşuyoruz. Motta ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamak istiyoruz. Menajerleri aracılığıyla yazışmalarımız devam ediyor, problem çıkmazsa anlaşacağız" diye konuştu.

EMRE ÇOLAK İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR 
Başkan Gencer, Galatasaraylı Emre Çolak ile de görüşmelerin sürdüğünü, kulübünün izin vermesi halinde bu oyuncunun Antalyasporlu olacağını söyledi. Teknik direktör arayışlarının da sürdüğünü vurgulayan Başkan Gültekin Gencer, 3 Ocak'a kadar yabancı bir teknik direktörle sözleşme imzalayacaklarını kaydetti.
 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...