Trabzonspor Kasımpaşa'nın golcüsüne göz koydu

Düzenleyen:
Trabzonspor Kasımpaşa'nın golcüsüne göz koydu

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetim, ligin ilk yarısında 8 gol atan Türk asıllı İsviçreli yıldızı takas yoluyla kadrosuna katmak istiyor

Trabzonspor'un ara transferdeki ilk hedefi: Eren Derdiyok. Kasımpaşa formasıyla bu sezon 8 gol kaydeden ve 2 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Türk asıllı İsviçreli yıldız için bordo-mavili yöneticiler takas planını kullanacak. Trabzonspor'un eli takas konusunda oldukça kuvvetli. Douglas, Esteban, Fatih Atik, Soner Aydoğdu, İshak Doğan, Serdar Gürler, Musa Nizam, Deniz Yılmaz ve Alper Uludağ'la yollarını ayıracak olan bordo-mavililer, bu futbolcuları takasta kullanmayı planlıyor.
Büyükaydın doğruladı
Öte yandan bordo-mavili kulübün futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın’dan da Eren Derdiyok hakkında bir açıklama geldi. Yıldız oyuncunun birçok takımın transfer listesinde olduğunu kaydeden Büyükaydın, "Biz de böyle bir oyuncuyu kadromuzda görmek isteriz.Trabzonspor yönetimi bu transfer için elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı. Öte yandan sezon başından bu yana istenileni veremeyen Dame N'Doye'un, devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...