Aslan eski aşkına dönüyor

Aslan eski aşkına dönüyor

SPOR Haberleri

Sezon başında da gündeme gelmiş, İtalyan yıldız tercihini Sevilla'dan yana kullanmıştı. Ancak La Liga'da umduğunu bulamayan golcü, Cim Bom'a mesajını gönderdi: İstanbul'a gelmeye hazırım.

Hollanda’da sağ bek ve sağ kanat operasyonunu sürdüren Galatasaray, golcü için rotayı İspanya’ya kırdı...
Aslan’ın hedefi, sezon başında da görüştüğü Ciro Immobile. O dönem Dortmund’tan ayrılan İtalyan yıldız, tercihini Sevilla’dan yana kullanmış, kiralık olarak La Liga’nın yolunu tutmuştu. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Toplam 14 maçta forma giyebilen ve 4 gol 1 asistlik performans ortaya koyan 25 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’a, “Teklifiniz geçerliyse ben buradan ayrılmak istiyorum” mesajını yolladı.

Kiralanmak istemiyor
Bu haber Galatasaray cephesinde büyük memnuniyet uyandırdı. Cim Bom’un kurmayları hafta başında önce İspanya’ya giderek oyuncunun menaceriyle masaya oturacak. Futbolcu cephesinde pürüz çıkmazsa önce golcüyü sezon sonuna kadar kiralayan Sevilla, sonra da bonservisi elinde bulunduran Dortmund ile şartlar konuşulacak. Kariyerinde 10 takım değiştiren ve 4 kez kiralık giden Immobile’nin bu kez bonservisiyle bir transfer istediği, Galatasaray gibi her yıl şampiyonluk mücadelesi veren ve düzenli olarak Avrupa Kupaları’na giden bir takıma da çok sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Bonservisine 33 milyon Euro ödendi
4 kez kiralık olarak takım değiştiren Immobile için diğer transferlerde kulüplerin kasasından servet çıktı. 25 yaşındaki oyuncuya kariyeri boyunca tam 33 milyon Euro (100 milyon TL) bonservis ödendi.

ADI: Ciro Immobile
DOĞUM YERİ: İtalya
YAŞI: 25
BOYU: 1.81
KULÜBÜ: Sevilla (Dortmund’tan kiralık)
OYNADIĞI TAKIMLAR: Juventus, Siena,
Grosseto, Pescara, Genoa, Torino,
Dortmund, Sevilla
MİLLİ TAKIM: 12 maç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...