İtalyan devi Bursalı Necid'in peşine düştü

İtalyan devi Bursalı Necid'in peşine düştü

SPOR Haberleri

Juventus'un, Bursasporlu Tomas Necid'in peşinde olduğu ve iki yıldır takibini sürdürdüğü ortaya çıktı.

Bursaspor formasıyla ligde sezonun ilk yarısına damga vuran isimlerden olan Tomas Necid'i bir dünya devinin takip ettiği bildirildi. Yeşil-beyazlıların bonservis bedeli ödemeden, Hollanda'nın Zwolle ekibinden kadrosuna kattığı 26 yaşındaki forvet, ligde sekiz-kupada 4 olmak üzere toplam 12 gol kaydetti.

Çek golcünün menajeri Jiri Müller, İtalya'nın Juventus kulübünün yıldız futbolcuyla ilgilendiğini açıkladı. Çek basınında yer alan açıklamalarında Müller, "Juventus geçtiğimiz sezon da oyuncuya ilgi göstermişti. O zamandan beri performansını takip etmeye devam ediyorlar. Hollanda'da geçtiğimiz sezonki oyununu sürdürmesi ve Türkiye'de de aralıksız gollerine devam etmesi, İtalyanların dikkatini çekti" dedi.

Tekrar ilgi odağı
Müller şöyle devam etti: "Juventus geçen sezon Necid için geldiğinde kafalarında şöyle bir proje vardı. Oyuncuya sözleşme imzalattıktan sonra kendisini Cagliari'ye kiralayacaklardı. Bu yarım sezonluk kiralama ile kendisinin Serie A'ya alışmasını hedefliyorlardı. Ancak sonra bu projeyle ilgili sıkıntılar çıktı. Hollanda'dan da geçen sezon bazı teklifler olmuştu ancak Türkiye liginin daha iyi olduğunu düşündük. Bursaspor'daki futbolu ise Juventus'un tekrar ilgisini çekmesini sağladı".

Pavel Nedved faktörü
Jiri Müller, "Juventus ile sürekli kontak halindeyim. Çünkü kulübün sportif direktörü Pavel Nedved. Tomas Necid eğer Türkiye'deki performansını bu şekilde sürdürür ve gollerini atmaya devam ederse, özellikle sezon sonu için bu yönde bir transfer imkanı olabilir ve Necid Juventus'a gidebilir" diye konuştu.

'Juve'de rahat oynar'
Bursasporlu futbolcunun İtalyan devinde top koşturabilecek kalitede olup olmadığını da sorgulayan Çek menajer, "Bence Necid kesinlikle Juventus'un forveti olabilir. Süper Lig'de sezonun ikinci yarısını da iyi geçirerek, Avrupa'nın büyük kulüplerine gitmek için tam hazır hale geleceğini düşünüyorum. Tabi herhangi bir sağlık sorunu yaşamaması da burada önemli bir faktör olarak öne çıkıyor" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...