Niang tam bize göre

Niang tam bize göre

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı scoutlar, Joel Campbell'ın Olympiakos'ta gösterdiği patlamayı Mbaye Niang'ın da Galatasaray'da gösterebileceğini belirtip alınması tavsiyesinde bulundu

Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un ligin ilk yarısında beklentilerin uzağında kalmasından dolayı forvet arayışlarına devam eden Galatasaray'da listeye her gün yeni bir isim giriyor. Listeye giren son isim Milan'da fazla forma şansı bulamayan Mbaye Niang oldu. Milan'ın henüz 18 yaşındayken büyük umutlarla transfer ettiği Senegalli golcü bu sürede beklentileri karşılayamadı. Milan buna rağmen Niang'ı elden çıkarmadı ve sezon başında da sözleşmesini yeniledi. 2019 yılına kadar sözleşmesini yenilediği 21 yaşındaki Niang'ı kiralamak isteyen Milan için Galatasaray ise ideal bir durak. 

Bağlantılarını kullanacak 
Denizli, Ajax'tan Arkadiusk Milik'in alınmasını talep ederken Galatasaray scoutları da Joel Campbell'ın Olympiakos'ta gösterdiği patlamayı Niang'ın da Galatasaray'da gösterebileceğini belirtip transfer edilmesi yönünde bir tavsiyede bulundular. İtalyanca bilmesi nedeniyle Milan'la çok iyi bağlantıları olan Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün de görüşmelere en alt düzeyde başladığı, fakat henüz net bir teklifin sunulmadığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...