Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gündemi sarsmıştı! Hakemliği bıraktı

Düzenleyen:
Gündemi sarsmıştı! Hakemliği bıraktı

SPOR Haberleri

Manisa bölgesi hakemi olan Murat Türker, hakemlik kariyerini sonlandırdı.

9 Şubat 2014’te oynanan Sivaspor-Fenerbahçe maçında 5. hakem olarak görev alan ve hemen önündeki el pozisyonunda orta hakeme oyunu devam ettiren Murat Türker, hakemlik kariyerini sonlandırdı. Türker, o maçtan sonra uzun süre dinledirilmişti.

Manisa bölgesi hakemi olan Türker, 9 Şubat 2014 tarihinde Sivas’ta Medicana Sivaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta 5. hakem olarak görev yapmış ve Fenerbahçe’nin penaltı itirazlarıyla gündeme gelen Türker uzun süre dinledirilmişti. O gün oynanan maç sonrası Fenerbahçe cephesinden büyük tepki alan Türker hakemlik kariyerine son noktayı koydu ve düdüğünü bıraktığını açıkladı.

SON MAÇI 28 ARALIK’TAYDI

Profesyonel liglerde 280 maç yöneten 22 yıllık hakem Murat Türker 37 yaşında çok sevdiği hakem mesleğini bıraktığını açıkladı. Son olarak 2015-2016 sezonunda 28 Aralık tarihinde oynanan Eskişehirspor-Gençlerbirliği karşılaşmasında 4. hakem olarak görev yapan Türker, düdüğünü bıraktı ve mesleğine veda etti.

Turgutlulu ilk ve tek Süper Lig hakemi 37 yaşındaki Murat Türker, "Almış olduğum kararla birlikte 22 yıldır büyük özveri, mücadele ve istekle sürdürdüğüm hakemlik hayatıma bugün itibariyle nokta koymuş bulunuyorum. Bu süreçte hep yanımda olan aileme, gelişimime büyük katkı sağlayan değerli hocalarıma, beraber görev aldığım tüm hakem arkadaşlarıma desteklerini ve iyi niyetlerini hiç bir zaman esirgemeyen tüm büyüklerime ve tüm Turgutlu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Murat Türker 1994 yılında başladığı hakemlik kariyeri boyunca 1999 yılında profesyonel liglerde görev almaya başladı. Türker 3 yıl 3. lig, 8 yıl 2. lig ve 5 yıl Süper Lig’de görev yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...