Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2. Hollandalı seferi

Düzenleyen:
2. Hollandalı seferi

SPOR Haberleri

Genç sağ bek için ilk teklifini geçen hafta yapan sarı-kırmızılı yönetimin bu defa Ajax’ı ikna etmesi bekleniyor

Galatasaray ligin ikinci yarısına güçlü girmenin hesaplarını yapıyor. Savunmanın sağına takviye arayışında olan sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Ajax ile Van Rhijn için ilk teklifini yapmıştı. Sarı-kırmızılı yönetimin birkaç gün içinde Hollanda'da Ajaxlı yöneticilerle görüşme yapması ve transferi bitirmesi bekleniyor. Ajax Teknik Direktörü Frank De Boer, van Rhijn transferi hakkında “Transferin neredeyse bittiğini düşünüyordum ancak resmi bir duyum alamadım. Belki Galatasaray birkaç gün ara vermiştir ve transferi bitirmek için yeniden çalışmaya başladılar" dedi. 24 yaşındaki sağ bek için Hollanda'ya giden Galatasaraylı yetkililer, van Rhijn için görüşmeler gerçekleştirmişti. Hollanda basını, van Rhijn için 2 milyon avroya anlaşma sağlandığını, bu ücretin sözleşmeye eklenecek bonuslar ile birlikte 3.5 milyon avroyu bulabileceğini okuyucularına duyurmuştu.
Tannane için son görüşme
Galatasaray yönetimi sadece Van Rhijn’in transferi için Hollanda’ya gitmeyecek. Heracles’te kanatlarda oynayabilen ve başarılı bir performans gösteren Tannane için de son kozunu oynayacak. Faslı futbolcu için Heracles Başkanı Smit, Galatasaray’dan teklif geldiğini açıklamış ancak oyuncusuna başka kulüplerin de talip olduğunu söyleyerek fiyat yükseltmeye çalışmıştı. Galatasaray yönetimi Tannane için son kez fiyat verecek ve rest çekecek. Heracles cephesinin tutumu, transferin sonucunu belirleyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...