RVP müzmin sakat

Düzenleyen:
RVP müzmin sakat

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Robin van Persie’nin beklenen patlamayı yapamamasının nedeni sürekli tekrarlayan adale ve diz ağrıları

Robin van Persie, Fenerbahçe’ye transfer olduğundan yer yerinden oynamıştı. Dünyanın faal olan en iyi 5 golcüsü arasında gösterilen Hollandalı süper starın, Manchester United’dan Fenerbahçe’ye gelişi spor kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı. Ancak “Uçan Hollandalı” olarak anılan RvP, sarı-lacivertli forma altında bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Sarı-lacivertli formayla çıktığı 25 maçta 9 gol, 1 asistle oynayan 32 yaşındaki Portakal, attığı gollerden ziyade, Pereira’yla yaşadığı kavga, sürekli tekrarlanan sakatlıklar ve sahadaki güçsüz görüntüsüyle konuşuldu. Ve sonunda ortaya çıktı ki, RvP, Ada’dan ayrılırken, “ManU onu sakatlığı nedeniyle gönderdi” diyen İngiliz gazeteciler boş konuşmuyormuş! Hollandalı gerçekten müzmin sakatmış.
Üst üste idman yapamıyor
İkinci yarı hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’nin son iki idmanında adale ağrısı gerekçesiyle yer almayan Robin van Persie’nin aynı sorunu sürekli yaşadığı belirtildi. Dizinde ve adalesinde sorun olan Hollandalı yıldız, yüksek tempolu antrenman ve maçların ardından şiddetli ağrı nedeniyle dinlenme ihtiyacı hissediyor. Bu nedenle maçların hemen ardından yapılan çalışmalarda ya da sert antrenmanlar ertesinde RvP’ye özel program uygulanıyor. Mevcut sıkıntıları Van Persie’nin sahada yapmak istediklerine kısıtlama getirirken, yükleme yapılmasına da engel oluyor ve RvP bir türlü istenen seviyeye gelemiyor. Bu durum karşısında eli kolu bağlı olan Vitor Pereira, RvP’yi dinlendirerek oynatıp mümkün olan maksimum verimi almaya çalışıyor.     
> M.Emin ULUÇ 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...