Seçenekler azalıyor

Düzenleyen:
Seçenekler azalıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş kaleci transferinde gittikçe zora giriyor. Mandana ve Ospina defteri kapandı; elde Boyko, Cassio, Stoyanov kaldı

Beşiktaş kaleci transferinde büyük zorluk yaşıyor. Geçen hafta önce yerli kaleci arayışlarına yönelen sonrasında listedeki yabancı isimler için bir kere daha girişimde bulunmaya karar veren siyah-beyazlı yöneticiler hayal kırıklığı yaşıyor. Son olarak Marsilya file bekçisi Mandanda dün bir açıklama yaparak, "Ben takımın kaptanıyım. Bana ihtiyaçları var. Transferim için talepler var ama sezon sonuna kadar takımda kalacağım" sözlerini kullandı. Ospina transferinin de yattığı öğrenildi. Futbolcunun menajeri, "Arsenal bırakmıyor" haberi gönderdi. Beşiktaş'ın elinde şimdi Boyko, Cassio ve Bulgaristan'ın milli kalecisi Stoyanov kaldı. Bu ihtimalleri son bir defa yoklayacak olan yöneticiler bir yandan da Türk kaleci alternatiflerini düşünüyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...