Podolski'den Galatasaray'a kötü haber!

Podolski'den Galatasaray'a kötü haber!

SPOR Haberleri

Sol ayak bileğindeki sakatlığın tedavisi için Almanya'ya giden Lukas Podolski'nin en az 2 hafta burada kalarak iğne tedavisi olacağı açıklandı. Alman golcü, ikinci yarının ilk 2 maçını kaçıracak.

Galatasaray'a, sakatlığı bulunan Lukas Podolski'den kötü haber geldi...
Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yıllardır tedavi olduğu Münih’teki doktoruna giden Alman futbolcunun 2 hafta daha burada kalacağı açıklandı. Podolski'nin, bileğindeki kasların zorlanmaması gerektiği, bu nedenle de en az 2 hafta iğne tedavisi göreceği bildirildi.
Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 2 haftasında oynanacak Medicana Sivasspor ve Osmanlıspor maçlarını kaçıracak.

PODOLSKI: ÜZGÜNÜM
Sağlık durumu hakkında Twitter'dan açıklama yapan Podolski, "Tedavim için Almanya'dayım ve takımımdan uzak kaldığım için üzgünüm, ancak en kısa zamanda geri dönerek tekrar çalışmalarıma başlayacağım" dedi.

SEMİH'İN MR'I ÇEKİLDİ
Öte yandan, sol kasığında ağrı hisseden Semih Kaya'nın da dün MR'ı çekildi. Milli futbolcunun durumu bugün netleşecek.
Tedavisi tamamlanan Sabri Sarıoğlu da düz koşulara başladı. Tecrübeli oyuncu önümüzdeki günlerde takımla beraber çalışmalara başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...