Fenerbahçe'ye Markovic müjdesi!

/ Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe'ye Markovic müjdesi!

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Jürgen Klopp, Fenerbahçe'nin Liverpool'dan sezon başında bir sezonluğuna kiraladığı Lazar Markovic'le ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Sarı lacivertli ekibin 2015-16 sezonunun başında İngiltere Premier Lig devi Liverpool'dan Ağustos ayı sonuna kadar kiraladığı Lazar Markovic'le ilgili Jürgen Klopp'tan enteresan bir açıklama geldi.
Liverpool'un çiçeği burnunda teknik direktörü Klopp, Sırp yıldız için "Onu Fenerbahçe'ye kiraladıklarında ben takımın başında değildim. Ben olsaydım ve bana kiralık gönderilmesini isteyip istemediğimi sorsalardı kesinlikle haıyır derdim. O çok yetenekli bir oyuncu. Onun gibi bir yıldıza şu an çok ihtiyacımız var. Elimde olsa bu ara transfer döneminde geri çağırırdım" dedi.
İki kulüp arasındaki anlaşma gereği Fenerbahçe kiralık opsiyonundan vazgeçmediği sürece Liverpool, Markovic'i ara transfer döneminde kadrosuna katamayacak.

Bu transfer maddesiyle ilgili olarak da konuşan Klopp şu yorumu yaptı:
"Fenerbahçe, Markovic'in yeteneklerinin farkında. Onu kadrolarına katmaları da çok yerinde ve zekice bir hamleydi. Markovic'i ara transfer döneminde tekrar kadroda görmek isterdim ama sözleşme süresi bitene kadar Fenerbahçe'den geri alabileceğimizi sanmıyorum."

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...