Cassio hazır kıta

Düzenleyen:
Cassio hazır kıta

SPOR Haberleri

Uzun çalışmalar sonrası Corinthians ile 3 milyon avro karşılığında el sıkışan siyah-beyazlılar pürüzleri gidermeye çalışıyor

HÜSEYİN EROĞUL

Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Cassio konusunda sona yaklaştı. Brezilyalı eldiveni gündeme aldıktan sonra Corinthians'la temas kuran ve hızlı bir şekilde görüşmelerini sürdüren siyah-beyazlılar, 1 haftadır devam eden yoğun görüşmelerin sonrasında 3 milyon avro bonservis bedeli konusunda Brezilya takımıyla anlaşma sağlamaya çok yaklaştı. Görüşmelerin ardından iki taraf imza aşamasına gelirken, siyah-beyazlılar beklemeye geçti. Cassio Ramos'u alternatif olarak değerlendiren Beşiktaş, Ukrayna'dan gelecek haberlere göre kaleci transferine son noktayı koyacak. Kulağı Dnipro'da olan siyah-beyazlılar, Boyko konusunda da girişimlerine devam ediyor. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş'in ilk tercihi olan Boyko'ya siyah-beyazlı formayı giydirmek için her yolu deneyen siyah-beyazlılar, Dnipro'ya ilettikleri son teklife hâlâ olumsuz bir geri dönüş olmamasıyla umutlarını kaybetmiş değil. Ukrayna'dan gelecek cevaba göre hareket edecek olan Beşiktaş, Boyko'nun da devreye girerek kulübünü ikna etmesini istedi. 
Sıra Felipe'de 
Kaleci transferi nedeniyle stoper konusunda vites düşüren Beşiktaş Yönetimi, Cassio'nun takım arkadaşı Felipe için de görüşmelerini sürdürüyor. Şenol Güneş'in topa hakim, topu hızlı oyuna sokacak, süratli ve hava toplarına hakim şeklinde tanımladığı yeni stoperini bulmak için çalışan Beşiktaş'ın Fransa'da arayışlarını sürdürdüğü belirtildi. Bordeaux'da forma giyen ancak uzun süredir oynayamadığı için ayrılık kararı alan Lamine Sane'nin Beşiktaş'ın radarında olduğu öğrenilirken, Fransız L'Equipe gazetesi siyah-beyazlıların Lyon'da görev yapan sol bek Henri Bedimo ile ilgilendiğini yazdı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...