Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efsane geri döndü

Düzenleyen:
Efsane geri döndü

SPOR Haberleri

Yeşil-beyazlılarda 4.5 yıl forma giyen ve şampiyonluk yaşayan Arjantinli yıldız Bursa'yı salladı. Resmi sözleşmenin bugün imzalanması bekleniyor

Pablo Batalla dün Bursa'ya gelerek yeşil-beyazlı taraftarlara adeta bayram yaşattı. Bursaspor'da 4.5 sezon boyunca gösterdiği başarılı performansıyla ve Timsah'ın 2009-10 sezonundaki şampiyonluğuna yaptığı katkıyla hatırlanan Batalla’nın bugün yapılacak sağlık kontrollerin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Dün sabah saatlerinde Bursa'da heyecan vardı. Batalla'nın geldiğini öğrenen Bursasporlu taraftarlar Özlüce Tesisleri'ni doldurmaya başladı. Geç olmadan Batalla tesislere geldi. Yeniden Bursaspor forması giyecek olmanın sevincini yaşayan 31 yaşındaki oyuncunun mutluluğu yüzünden okunuyordu. Gözlerinin içi gülen yıldız oyuncu, Başkan Recep Bölükbaşı ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından kendisi için Özlüce Tesisleri'ne akın eden yeşil-beyazlı taraftarlarının yanına giden Batalla'nın mutluluğu daha da arttı. Çok özlediği Bursaspor taraftarlarıyla tek tek tokalaşan Arjantinli yıldız, yaşanan izdiham sebebiyle tesislerden güçlükle ayrılabildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...