Trabzon turist

Düzenleyen:
Trabzon turist

SPOR Haberleri

Karadeniz ekibi çok rahat oynadığı maçta Yusuf (2), Soner ve Deniz'in golleriyle üç puana uzandı

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor deplasmanda PTT 1. Ligin başarılı ekibi Adanaspor'u zorlanmadan farklı mağlup etti ve bitime iki maç kala gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi: 4-1. Baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan bordo-mavili ekip 13. dakikada öne geçti. Özer'den aldığı topla sağdan on sekize giren Yusuf Erdoğan uzak köşeye mükemmel bir vuruş yaptı: 1-0. Golle birlikte rahatlayan Karadeniz Fırtınası'nda 23. dakikada yine Özer Hurmacı'nın sağdan içeri çıkardığı topa altı pas önünden Soner dokundu: 2-0. Ardı ardına hücum denemelerini devam ettiren Trabzonspor'da 45. dakikada Soner'den aldığı pası on sekiz dışında kontrol eden Yusuf Erdoğan uzak köşeye bir bazuka daha çıkardı; kaleci Fırat'ın yapacak çok fazla bir şeyi yoktu: 3-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 
İdman havasında maç
İkinci yarıda maç Trabzonspor açısından idman havasına büründü. 64. dakikada Özer bir kere daha gol asisti yaptı. Deniz Yılmaz on sekiz içinde topu Fırat'ın üzerinden aşırtarak ağlarla buluşturdu: 4-0. Kalan dakikalarda tempo düşüren Tekelioğlu'nun talebeleri maça fazla asılmadı. 82. dakikada Hakan Yılmaz soldan ceza alanına girerek Mehmet Kuruoğlu'nu geçti ve pasını verdi; Ahmet Dereli ev sahibi takımın tek golünü attı: 4-1. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Trabzonspor'un 4-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...