Independiente doğruladı!

Independiente doğruladı!

SPOR Haberleri

Damiao ile prensipte anlaşan Galatasaray'ın Benitez ile de temasta olduğu ortaya çıktı. Cimbom'un İndependiente'ye 5 milyon euro önerdiği bildirildi

Galatasaray'ın genç yöneticisi Fatih İşbecer, Güney Amerika'da santrfor transferi için tüm şartları zorluyor. Genç yönetici ilk etapta gittiği Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde Leandro Damiao ve menajeri Vinicius Prates ile bir araya gelmişti. Bu görüşmede taraflar prensip anlaşmasına varırken, İşbecer yola devamı kararı aldı. İşbecer'in gündeminde scout ekibinin bir aydır yakından takip ettiği Independiente'nin 21 yaşındaki yıldız adayı Martin Nicolas Benitez'in olduğu bildirildi. 

Bir aydır görüşüyoruz 
Arjantin Ligi ekiplerinden Independiente'nin Türk asıllı idarecisi Noray Nakış, Galatasaray'la Benitez için 1 aydır görüşmelerde bulunduklarını ifade ederken, "Benitez antrenörlerinin dikkatini çekmiş" ifadelerini kullandı. Martinez'in bonservisinin yüzde 85'i kulüpte, yüzde 15'i amcasında bulunurken, Galatasaray'ın yüzde 60'ı için 5 milyon euro önerdiği iddia edildi. Anlaşma sağlanırsa Denizli'nin Damiao ve Benitez arasında bir seçim yapacağı kaydedildi.

Türkiye'den gelecekler
İndependiente Kulübü de Galatasaray'ın Martin Nicolas Benitez ile ilgisini doğruladı. Arjantin Kulübünün genel sekreteri Hector Maldonado, "Şu günlerde, Türkiye'den bazı yöneticiler gelecek ve kendileriyle bir dizi toplantı yapacağız. Sonrasında ne olacağını hep beraber göreceğiz" açıklamasından bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...